Black Friday – najväčší nákupný sviatok už 29. novembra

Black Friday, teda čierny piatok, je piatok, ktorý nasleduje po Dni vďakyvzdania v USA, a už dlhé roky sa spája s najrušnejším nákupným dňom roka. Obchodníci majú na tento deň, ktorým oficiálne začína vianočná nákupná sezóna, pripravené výrazné zľavy a upravené otváracie hodiny. Zľavy sú tak lákavé, že konflikty ani zranenia medzi zákazníkmi bojujúcimi o posledné kusy produktov nie sú ojedinelé. Tento „nákupný sviatok“ sa postupne dostáva aj k nám. Zatiaľ ho však preberajú najmä internetové obchody, a tak môžete špeciálne zľavy využiť priamo z pohodlia a bezpečia domova. Na druhej strane, zľavy nie sú tak výrazné.

Black Friday vychádza tento rok na tento piatok, teda na 29. novembra. Akcie sa už tradične zúčastňuje aj český Apple Online Store. Upútavku už nájdete na jeho oficiálnych stránkach, avšak konkrétne zľavy zatiaľ zverejnené neboli. Už teraz však môžu zákazníci počítať s bezplatnou dopravou. Po vzore minulých rokov môžeme očakávať zľavy najmä na vybraný Apple hardvér a príslušenstvo ako napríklad puzdra. Okrem ďalších predajcov môžeme zľavy očakávať aj v App Store.

komentárov
  1. Ja by som tiež uvítal nejakú tú zľavu tiež si chcem kúpiť MB ale ja retinu 13″. Tak dúfam že niečo také poriešia. :)

    0
    0
  2. Kurzový rozdiel po oslabeni CZK je cca 100 Euro. Keďže nie som z BA, tak za benzín do Brna a spať by som dal viac…. Ano, oplatí sa, ale ako komu…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.