BearExtender Turbo – chcete Wi-Fi 802.11ac aj na starších Macoch?

BearExtender Turbo je názov najnovšieho príslušenstvo určené pre všetky staršie Macy, ktoré ešte nedisponujú najnovším štandardom Wi-Fi 802.11ac. Množstvo zariadení podporujúcich tento štandard neustále rastie, a ak je váš Mac posledným, ktoré ho ešte nepodporuje, BearExtender Turbo to vyrieši. Na Macoch s USB 3.0 dokáže zrýchliť bezdrôtové prenosové rýchlosti oproti zabudovanému riešeniu až trojnásobne. Maximálna prenosová rýchlost BearExtender Turbo je 867 Mbps pričom podporuje obidve pásma – 2,4 GHz aj 2,5 GHz. Antény sa pri prenose dajú odpojiť.

Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach, cena je 70 USD.

komentárov
  1. punker: a kolko adapterov fungujucich v norme wifi AC ma TP-Link za 14 eur ?
    Za 14 eur kupis wifi adapter, ale nie pre 802.11ac, co je zmysel tohoto tu.

    0
    0
  2. hcmiki: no jo.. tplink ma a/b/g/n za +/- 25eur.. mozno, keby tento v tomto clanku nestal u nas 70eur, ale len okolo 40, tak by sa to oplatilo..

    0
    0
  3. ale z foto mi pride tento produkt ako lacny shit.. prevedenim to vyzera dost lacne.. zrejme aj cipset nebude buhvico.. a tie 1db anteny tam nemuseli ani byt, mohli ich integrovat do dosky, je to dost velke.. ked uz mali dat ziskovejsie antenky

    0
    0
  4. PeterKN: 802.11n dokaze pouzit maximalne 4 antedny a teoreticku rychlost 600Mbit, co aj tak na AC nestaci. Nehovoriac o tom, ze 4 anteny mat adapter urcite nebude. A 802.11a ma 54Mbit, co ma naozaj velmi daleko k AC :)
    Treba si najprv nieco o tom nastudovat .
    Cize v skratke: na AC ziadne ine normy nestacia.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.