Apple zdvojnásobil množstvo objednaných iPadov mini s Retinou na november, skladové zásoby sa zlepšujú

Najnovšie správy pochádzajúce od výrobných partnerov Applu vyvracajú dohady o tom, že Applu sa nepodarí zabezpečiť dostatočné množstvo iPadov mini s Retinou na predvianočný trh. Obmedzenia vo výrobe jednotlivých komponentov pre iPad mini s Retinou sa podarilo postupne odstrániť, a tak sa množstvo objednaných kusov za november 2013 zvýšil z dvoch až na takmer štyri milióny. Už teraz tak prevyšuje objednávky iPadov mini bez Retiny.

Aj keď nie je isté, že sa podarí pokryť celý predvianočný dopyt po týchto tabletoch, situácia sa neustále zlepšuje a pôvodný scenár, podľa ktorého malo prísť väčšie množstvo iPadov mini s Retinou na trh až v roku 2014, sa zrejme nenaplní. Apple Online Stores po celom svete, vrátane českého, hlásia dodanie všetkých modeloch do 5–10 dní. Skladové zásoby iPadu Air sú omnoho lepšie, príčinou dlhšia príprava výrobných partnerov Apple na jeho výrobu.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.