Apple spustil predaj iPadu mini s Retinou, zlepšuje sa aj dostupnosť iPhonu 5s

Apple oficiálne spustil predaj iPadu mini s Retina displejom. Informoval o tom prostredníctvom tlačovej správy, v ktorej potvrdzuje dostupnosť prostreníctvom Apple Online Store alebo cez službu „Personal Pickup“, s ktorou si môžete produkt rezervovať a vyzdvihnúť vo vami vybranej predajni. Fyzicky zatiaľ v amerických obchodoch nie je, a tak si ešte chvíľu budeme musieť počkať aj na to, kým bude v našich obchodoch. V susednom českom Apple Online Store hlásia dostupnosť všetkých modelov iPadu mini s Retinou v oboch farebných prevedeniach 5 až 10 dní. Skladové zásoby by podľa doterajších informácií mali byť v tomto roku veľmi obmedzené, čas doručenia sa tak zrejme čoskoro bude predlžovať.

V českom Apple Online Store sa zlepšila aj dostupnosť iPhonu 5s, ktorý až na 64 GB verziu v zlatej farbe dostanete za týždeň až dva po objednaní. Naopak, iPad Air sa aj napriek veľkým zásobám vypredal, a namiesto jedného pracovného dňa si na nový iPad Air musíte počkať 5 až 7 pracovných dní. Zásoby iPhonu 5c sú stále silné a doručuje sa do 24 hodín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?