Apple sa zúčastní kampane Hour of Code na bezplatné vzdelávanie študentov

Apple oznámil, že sa zúčastní kampane Hour of Code, ktorej cielom je pritiahnuť študentov po celom svete k programovaniu. Už túto stredu ponúkne Apple vo svojich amerických obchodoch od piatej poobede bezplatný workshop, v ktorom študentom predstaví programovanie. Zatiaľ čo iniciatíva Apple je zameraná len na USA, kampaň je zastrešená neziskovou organizáciou Code, ktorá si stanovila cieľ predstaviť programovanie 10 miliónom študentov, ktorí by potom mali zvládnuť aspoň základnú úroveň programovania. K iniciatíve sa môžete prostredníctvom oficiálnych stránok pridať aj vy.

V promo videu máte okrem ostatných významných osobností možnosť vidieť aj záber z videa Steve Jobs: The Lost Interview z roku 1995.

komentár
  1. Tak Astona Kačera by som tam teda nedaval. Najprv nataca film o Stevovi Jobsovi a o par tyzdnov na to uz robi reklamu pre Lenovo. Ten clovek nema svoj nazor.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.