Apple ponúka iTunes kredit používateľom, ktorí si kúpili iWork, iPhoto alebo iMovie na novom iOS zariadení aktivovanom po 1. septembri

Jednou z noviniek, ktoré Apple oznámil počas svojho septembrového podujatia, bolo, že všetci zákazníci, ktorí si kúpili iOS zariadenie po 1. septembri, dostanú zadarmo iPhoto, iMovie a iWork aplikácie. Všetci zákazníci, ktorí si aktivovali iOS zariadenie po 1. septembri a zároveň si na ňom kúpili niektorú z aplikácií sady iWork, iPhoto alebo iMovie, teraz začali dostávať e-maily, v ktorým im Apple oznamuje, že dostali iTunes kredit zadarmo. Ten môže byť použitý na akýkoľvek nákup v iTunes Store. Hodnota, ktorú zákazníci od Applu dostali, závisí od sumy, ktorú v App Store minuli. Aplikácie zo sady iWork pre iOS stoja 9,99 USD, iMovie a iPhoto stoja 4,99 USD. Apple totiž na podujatí 10. septembra oznámil, že budú tieto aplikácie dostupné používateľom iOS 7 zadarmo.

komentáre
  1. V nadpise článku píšete, že sa týka zákazníkov, ktorí si kúpili aplikáciu po 1. septembri a v článku zase, že kredity dostávajú zákazníci, ktorí si kúpili aplikáciu pred septembrovím podujatím. Ako je to teraz? Keď som si kúpil Pages minulý piatok, tak dostanem či nedostanem kredit? Ďakujem.

    0
    0
  2. Už čakám. Neviete kedy by mali chodiť tie maily alebo to pre nás SK zase neplatí. iWork mám skoro cely kúpený aj iPhoto som kúpil.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.