Apple ohlásil termíny iOS 7 Tech Talks

Záujem vývojárov o platformu iOS je obrovský. Svedčia o tom každým rokom sa prekonávajúce rekordy v rýchlosti vypredania všetkých lístkov na WWDC. Tento rok sa aj napriek vysokým cenám a špeciálnym požiadavkám na návštevníkov vypredali všetky lístky na WWDC 2013 za dve minúty. Apple sa však snaží otvoriť čo najväčšiemu publiku, a tak spúšťa iOS 7 Tech Talks. Pôjde o odborné semináre určené pre vývojárov aplikácií a hier, ktoré budú plné rád, tipov a trikov, ako postupovať pri vývoji aplikácií. Viac informácií o iOS 7 Tech Talks nájdete na oficiálnych stránkach.

Prebiehať budú od októbra do decembra. Apple v tomto období navštívi mestá San Francisco, New York, Tokyo, Shanghai, Berlín a Londýn.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.