Apple možno už čoskoro prinesie AppleCare+ aj do Európy

Apple v súčasnosti ponúka v USA, Kanade a Japonsku okrem štandardného programu rozšírenej záruky AppleCare aj AppleCare+. Rozdiel je tom, že základná služba AppleCare pokrýva len vady spadajúce do bežnej záruky, zatiaľ čo AppleCare+ zahŕňa aj náhodné poškodenie iPhonu či iPadu. Je možné, že už čoskoro príde AppleCare+ aj do Európy. V praxi to znamená, že získate dva roky rozšírenej záruky pre váš iPhone či iPad za cenu 99 USD, pričom môžete až dvakrát využiť opravu za 49 USD, bez ohľadu na to, ako došlo k poškodeniu zariadenia.

komentáre
  1. Tak to je iný bonus, mám zaplatiť dopredu 99USD aby som mal nárok na dve opravy dohromady za 98USD ? A to má akú logiku ?

    0
    0
  2. Zrejme ste to celkom nepochopili, v ramci baliku su 2 incidenty v pripade fyzickeho poskodenia (padnutie, preliaceniny,rozbity displej a pod.), za ktore sa uctuje servisny poplatok $49. Myslim ze je lepsie zaplatit $99 na dva roky ako platit napr. $250 za vymenu displeja na ipade..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.