Aplikácie iBooks a iTunes U konečne dostali nový dizajn

Množstvo aplikácií, ktoré majú aktualizovaný dizajn v súlade s najnovším systémom iOS 7, rastie každým dňom. Väčšina veľkých hráčov už svoje aplikácie aktualizovala, a preto je miernym paradoxom, že v novom dizajne nemá všetky aplikácie ešte ani samotný Apple. Zo zoznamu neaktualizovaných aplikácií si však môžeme vyškrtnúť iBooks a iTunes U, ktoré už môžeme sťahovať v novom iOS 7 kabáte. V aplikáciách tak už nenájdete imitácie dreva ani knižnice, ale moderný čistý dizajn iOS 7. Z funkčného hľadiska by všetko malo ostať po starom.

iBooks môžete zadarmo sťahovať tu a iTunes U, taktiež zadarmo, tu.

komentárov
  1. Novy design je uplne odveci, preco nezanechaju stary design tam kde sa hodi ? Napriklad mi vadi vela bielej v iOS7, nech pridaju temu ladenu do siva aj klavesnicu tak ako bola.
    Nemyslim si, ze novy znamena vzdy lepsi…

    0
    0
  2. Asi tak. Aplikacia iBooks bola uplne krasna. Minimalizmus za kazdu cenu sa nevyplaca. Teraz to je vyslovene otrasne – bez akehokolvek dizajnu.

    0
    0
  3. Nech si davaju flat design vsade kam chcu ale za tu nekonzistenciu by som im ruky polamal. Vsak su to dve aplikacie s rovnakym layoutom a rovnakou grafikou, tak mi povedzte, preco su nahlady rozne velke a rozne od seba vzdialene? Vsak to im do oci nebije? Ci sa nikdy nepozerali side by side na tie obrazovky?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.