Amazon aktualizoval Cloud Player pre iOS a prináša lepšiu integráciu v autách BMW a Mini

Pre mnohých používateľov sú hodiny strávené za volantom rovnako neoddeliteľnou súčasťou ich života, ako každodenné používanie smartfónu. Niet preto divu, že sa výrobcovia automovilov aj smartfónov a softvéru na ne neustále snažia zlepšovať vzájomnú integráciu. Na zlepšovaní svojich služieb pre motoristov pracuje aj Amazon, ktorý aktualizoval svoj prehrávač Cloud Player a prináša lepšiu integráciu v automobiloch BMW a Mini. Ak máte BMW alebo Mini Cooper s príplatkovou výbavou pre prepojenie s iOS, budete môcť priamo z multimediálneho rozhrania vášho auta pristupovať ku všetkej hudbe v Amazon Cloud Player, bez potreby brať do ruky telefón. Namiesto množstva CD nosičov tak môžete mať celú svoju zbierku stále so sebou a vo vašom aute cez Cloud. Jedinou nevýhodou sú oblasti, kde je slabé dátové pokrytie, a obmedzené dátové paušály.

Amazon Cloud Player nie je v súčasnosti v slovenskom App Store k dispozícii, sťahovať môžete napríklad z amerického. Služba samotná je v mnohom podobná službe iTunes Match od Apple. Tá je plne podporovaná aj na Slovensku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.