Aktualizácia pre Real Racing 3 prináša online multiplayer

Populárna racingovka Real Racing 3 s najnovšou aktualizáciou poteší množstvo iOS hráčov, ktorým chýbal v hre poriadny multiplayer. Namiesto porovnávania časov v rebríčkoch si totiž v najnovšej verzii môžete konečne naživo zapretekať s vašimi priateľmi online cez internet. Multiplayer režim funguje cez Game Center. Aktualizácia rozširuje aj ponuku áut, s ktorými môžete pretekať, o dve nové autá – McLaren P1 a Lamborghini Veneno.

Real Racing 3 je v App Store k dispozícii zadarmo.

komentárov
  1. RR3 je skvela hra, keby…neboli nutne mikro tranzakcie, pokial sa chcete dopracovat do vyssich sutazi. Novy multiplayer je sice fajn, ale ma brutalny lag, vsetci superi idu trhane, a pri sebemensom dotyku protihraca vas katapultuje mimo trat…

    0
    0
  2. Ja mam lvl80 a 33 aut a co teraz? S obycajnym autom tazko niekto urobi gold trofeje na 100 percent, treba upgradovat auta a to vychadza u aut ako audi r8 lms ultra podstatne viac ako samotne auto…navyse vela upgradov je len za goldy…chcel by som vidiet, ako si normalnym hranim bez tranzakcii kupis a vyupgradujes zondu alebo McLaren f1…mudrlant…alebo 100 percent trofeje s lexusom LFA

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.