AgileBits vydali novú verziu populárneho manažéra hesiel 1Password 4

1Password 4 je úplne prepracovaná nová verzia obľúbeného manažéra hesiel na Mac. Zrejme najočakávanejšou novinkou, ktorú nová verzia prináša, je iCloud synchronizácia hesiel, ktorá spolu so synchronizáciou cez Dropbox a Wi-Fi Sync zaručí, že budete mať aktuálne heslá na všetkých zariadeniach, ktoré si vyberiete, to všetko so šifrovaním AES-256. Okrem toho sľubuje 1Password 4 kompatibilitu s OS X Mavericks, prepracované rozšírenia pre internetový prehliadač a novú funkciu Security Audit. Ako už názov napovedá, Security Audit sa postará o to, aby bola úroveň zabezpečenia čo najvyššia. Ukáže vám, kde máte slabé heslá, ktoré heslá používate na viacerých stránkach naraz, alebo ktoré heslá ste dlho nezmenili.

V súčasnosti je 1Password 4 k dispozícii len cez Mac App Store, kde je uvádzacia cena 35,99 EUR. Ak ste si v Mac App Store kúpili predchádzajúcu verziu, update máte zdarma. Pre zákazníkov, ktorí si 1Password kúpili cez internetové stránky AgileBits tento rok, je nová verzia taktiež zdarma. Ak ste si kúpili 1Password cez internetové stránky dávnejšie, uvádzacia zľava bude 10 USD z bežnej ceny aktualizácie, teda 24,99 USD namiesto 34,99 USD. Všetky tieto možnosti by mali na internetové stránky pribudnúť už čoskoro.

Aktualizácia: 1Password 4 si už môžete kúpiť aj cez oficiálny internetový obchod.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.