AgileBits dočasne znížili cenu 1Password 4 pre iOS

Obľúbený manažér hesiel od AgileBits, 1Password 4, je teraz v rámci časovo obmedzenej akcie dostupný za 6,99 EUR. Za nižšiu cenu sa zatiaľ táto aplikácia nepredávala. Príčinou tejto zľavy je zrejme skutočnosť, že od 1. septembra prestane v predchádzajúcej verzii 1Password 3 fungovať synchronizácia s Dropboxom. AgileBits tak chcú umožniť majiteľom predchádzajúcej verzie lacnejší upgrade. Oficiálna podpora 1Password 3 však pokračuje aj naďalej, synchronizácia nebude fungovať preto, lebo Dropbox ruší API, ktoré na to bolo použité. 55% zľava je časovo obmedzená, no zatiaľ nie je známy presný dátum, kedy skončí.

Sťahovať môžete priamo z App Store.

komentárov
  1. Tiez si myslim, ze dovod je iOS7. Kompletne riesenie (mac, ipad, iphone) vyslo na strasne prachy takze v tomto ich asi Apple trosku nasral :-)

    0
    0
  2. @Roman. ano, keychain. ale to je “len” synchronizacia medzi iOS a mac. pokial mas win, tak by si nemal ako. 1Password je aj pre win.

    0
    0
  3. este dodatok, ze pouzivanie keychainu nebude uplne plnohodnotne, pokial ste zvyknuti v iOS7 zariadeniach pouzivat safari a na OSX desktopu Google Chrome – spolu to asi nepojde.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.