Tri najpredávanejšie smartfóny v USA za rok 2011? iPhone, iPhone a iPhone

Aj keď v celkovom množstve predaných telefónov môže mať konkurencia vďaka širokému spektru ponúkaných modelov od najlacnejších po najdrahšie oproti Applu náskok, podľa najnovších štatistík je iPhone prvým, druhým aj tretím najpredávanejším smartfónom v USA za rok 2011. Ako je to možné? Applu sa to podarilo šikovným ťahom – namiesto toho, aby staršie modely iPhonu vyradil z ponuky, predáva ich aj naďalej a dopĺňajú tak ponuku iPhonu v nižších cenových kategóriách. Najpredávanejším smartfónom bol iPhone 4, na druhom mieste skončil predchodca iPhone 3GS. Na treťom mieste je iPhone 4S, ktorý sa predával v roku 2011 len posledné tri mesiace, no aj tak sa mu podarilo predbehnúť všetky smartfóny konkurencie. Prvú päťku uzatvára BlackBerry Curve 8530 a HTC Evo 4G.

komentárov
  1. Si zabil :D . Jednoduchý je, ale že pre jednoduchých ľudí:D. Jedine pre bohatších a decká, ktorým to kúpia otecko s mamičkou.

    0
    0
  2. @Vaše meno, len tebe asi nedochadza ze kazdemu jednemu dietatu rodicia tie telefony kupuju :D a je uz jedno ci je to iphone alebo velky sh*t menom Samsung :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.