Životopis Steva Jobsa bude vydaný už 24. októbra

Autorizovaný životopis Steva Jobsa od Waltera Isaacsona už opäť získal skorší dátum vydania. Namiesto 21. novembra bude k dispozícii už 24. októbra. Po tom, ako bola naposledy pridaná kapitola o rezignácii S. Jobsa z pozície CEO Applu, pribudla teraz ešte jedna a skutočne posledná, o jeho smrti, ktorú určite nikto čítať nechcel. Nikoho asi neprekvapí, že je teraz na prvom mieste bestsellerov na Amazone aj v iBookstore. Keďže minulý týždeň konečne prišiel plnohodnotný iBookstore aj k nám, životopis Steva Jobsa nájdete aj s slovenským alebo českým iTunes účtom. V čase písania článku síce biografia bola na prvom mieste aj v slovenskom iBookstore, no upozorňujeme, že je v taliančine. Anglickú ani slovenskú verziu sa nám v slovenskom iBookstore nepodarilo nájsť. Biografia bude v slovenčine určite dostupná v kníhkupectvách. Jej vydanie bolo naplánované na 21. novembra, teda v deň vydania anglickej verzie. Keďže sa tento dátum zmenil na skorší, skôr vyjde zrejme aj slovenská verzia.

komentárov
  1. Určite sa oplatí zakúpiť si hardcover pôvodnej anglickej verzii tejto knihy. Kniha iWoz bola perfektná, ale mám iba Kindle verziu, no túto si kúpim ako hardcover.

    0
    0
  2. osobne nie som sucastou fanatickeho tabora s nahryznutym jablkom a som spokojny uzivatel androidu (bez provokacie) ale tuto knihu si urcite kupim. Steve Jobs bol obrovska osobnost, a to co dokazal za poslednych 10 rokov vo svete IT, sa bude prekonavat velmi dlho. To co tu zanechal, bude inspiraciou pre mnoho ludi este vela rokov. Respekt a cest jeho pamiatke.

    0
    0
  3. Na Jobsa presne sedi toto:

    The best way to predict the future is to invent it.

    Najlepsia cesta ako predpovedat buducnost je vytvorit ju a jemu sa to podarilo minimalne 2x. prvy krat ked uviedol osobny pocitac pre obycajnych ludi a druhy krat s iPod, iPhone a iPad

    0
    0
  4. kniha sa da predobjednat aj cez Martinus. Sice za cenu vyssiu (o dost) nez na Amazone, ale tam si zase nemozeme objednat od nas – a riesit to cez zasielkove sluzby zase bude stat slusne postovne…

    Otazne je, ci ju vobec v martinuse zozenu po vydani. Obavam sa, ze prvotny naklad uz bude v den predaja kompletne fuc. A potrva velmi dlho, kym budu volne kusy na predaj.

    0
    0
  5. Nic v zlom jablckari, ale mne by sa z tohto zacal dvihat zaludok…Steve zomrie a 2 dni na to sa najde niekto, kto ide z jeho smrti ryzovat!!! Ubohe, ale v USA to tak chodi.

    0
    0
  6. Niektori to chceme v anglictine, kedze slovensky preklad bude istotne niekde o nicom. Slovensku verziu najdes v obchode Martinus za necelych 20€.

    0
    0
  7. Vase meno – hic v zlom ale aj tak si rypnem vsak? Biografia Steva Jobsa bola na plane davno prdtym ako sa vedelo, ze zomrie. Ze sa veci takto nakoniec vyvinuli ako sa vyvinuli sa mozes stazovat akurat tak tam hore u toho najvyssieho.

    0
    0
  8. to Vaše meno: prepac akoze ale nepochopil som tvoj koment, ta kniha bola pisana za plneho vedomia Steva Jobsa a on sam ju odobril, bola by vysla ci by zil alebo by umrel cize ake nabalovanie?

    0
    0
  9. to Dano: nebude nic, pochovali ho v piatok 7.10.2011 len dva dni po smrti pravdepodobne je to tak lepsie pre kazdeho a najma pre pozostalych

    0
    0
  10. Dano: nic take sa nekona. Uvedomte sa ludia. To nie je ziadna zabavna show. Pohreb ma dnes. Maly, v kruhu rodiny a najblizsich priatelov.

    Odvysielany pohreb. Ach jaj, kam sme to dospeli. Niektori su jak besni :(

    0
    0
  11. Len sa pýtam a určite každemu z Vás prešla táto informácia hlavou a povedal som ju nahlas. Jackson, Demitra myslel som si že to bude tiež niečo take podobné a akože ak Jacksona a Demitru pochovali verejne už su ich rodiny a okruh ich blízkych akože besni ???

    0
    0
  12. Dano, stale nechapem Tvoje zmyslanie. Nie, taka informacia my hlavou vobec neprebehla.

    „myslel som si že to bude tiež niečo take podobné“

    Ako nejaka show? Uvedom sa clovece!

    0
    0
  13. Pardóm. Jozef Remen aha neprebehlo ti hlavou, že ak niekto zomrie tak ho treba pochovať… No tak rozlučka horšie jak keby som písal neviem jake hovadiny o ňom. Jedine čo som sa spýtal kedy je pohreb a tu už nakladane netake

    0
    0
  14. oficiálna rozlúčka bude pre zamestnancov applu, kde bude premietaný celý jeho pracovný život v spoločnosti, ale či to uvidí aj verejnosť pochybujem..

    0
    0
  15. dano: ty si sa nepytal na pohreb, ty si sa na to pytal ako na nejaku blbu show. Kedy bude odvysielany pohreb, jak keby to bol nejaky koncert alebo co, ako nieco, na co pomaly treba kupovat listky. To je to, preco som Ta sfukol.

    0
    0
  16. Remen: prepáááááč Jožko, že nemam lístok do ameriky a isť pozrieť uctiť si pamiatku Steva a aspoň pozrieť si vďaka telke som chcel a ako mam inač položiť vetu ? Keď to chcem pozrieť v telke ? Čo nemožem pozrieť v telke to čo chcem či ako ? Zaujimam sa o Steva chýba mi bol to génius 20/21storočia a ty tu maš komplexi tu vravíš o reality show trepeš dve na try prevracaš a kladieš si otázku ako tebe pasuje PA :) a sfukovať možeš tak loptu, alebo gumu na bicykli :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.