Zatiaľ čo Apple fanúšikovia čakajú, Samsung už predal 10 miliónov smartfónov Galaxy S II

Samsung prostredníctvom tlačovej správy informoval o úspechoch svojej vlajkovej lode – smartfónu Samsung Galaxy S II. Podarilo sa mu už predať 10 miliónov kusov. V porovnaní s predajmi iPhonov to však nie sú veľmi presvedčivé čísla, napríklad len za druhý štvrťrok 2011 sa predalo 20 miliónov kusov už relatívne staršieho iPhonu 4. Na druhej strane, Galaxy S II sa predáva len od konca apríla, je teda k dispozícii približne päť mesiacov – predchodcovi Galaxy S trvalo dosiahnutie 10 miliónovej hranice až rok.

Nie, toto nie je reklama na iPhone a FaceTime. Zdroj: Samsung

Vyzerá to tak, že zatiaľ čo Samsung sa teší relatívne veľkému záujmu zákazníkov o Samsung Galaxy S II, fanúšikom Applu neostáva nič iné, len čakať. Alebo sa tešiť z akéhokoľvek iPhonu, ktorý majú k dispozícii. Aj keď na poli mobilných operačných systémov Android iOS valcuje, spomedzi konkrétnych zariadení sa najväčšej obľube teší iPhone. Konkurencia mu však určite prospeje.

Skúšali ste Galaxy S II? Čo naňho hovoríte?

komentárov
  1. mal som jeden tento vikend v ruke a bol som prekvapeny, ako dobre reagoval, standardny lag pri scrolovani a zoomovani stranok tam uz skoro vobec nebol

    0
    0
  2. ja im to prajem. dnes si uz apple nemoze dovolit veci co si mohol dovolit pri prvych ajfonoch, mam na mysli chybajuce features a pod

    0
    0
  3. Sa mi najviac ráta, keď jeden zakomolexovaný apolužiak v škole začne, že Galaxy S 2 má aj dvojjardák, takže je oveľa lepší ako iPhon :D Len keď mu človek povie že iPhone 4 je n trhu už dáky ten piatok a Galasy len 5 mesiacov, tal už ,,jasnéééééé”
    Ďaľší, kto nemá rád Apple len preto že mu rodičia nekúpili pod stromček iPhone ani iPod :)

    0
    0
  4. Predchodca Galaxy SII cize Galaxy S, nedosiahol hranicu 10 mil. za rok ale o cosi skor. Predaj zacal jun minuleho roka a 10 mil dosiahol v oktober-november.
    Vtedy iPhone4 zacal skor ako Galaxy S. Teraz je to opacne, Galaxy SII tu je skor ako iPhone5.

    0
    0
  5. Galaxy mi pride omnoho lepsi jednotuchsi a otvorenejsi ako ufon. Ufona mam rok aj nieco a drzim sa ho len preto lebo na androide nieje jedna konkretna aplykacia ktoru potrebujem alebo som ju zatial iba nenasiel. Galaxy s2 som skusal asi mesiac a bol som velmi spokojny. Takze coskoro urcite prejdem na Samsung

    0
    0
  6. Podľa mna je ip4 lepší lebo je o veľa stabilnejsi a zohratejsi hardwere+software lepšie aplikácie oveľa lepší desing a uz aj keby nic iné tak určite lepšia investícia SGS stratil za rok 100% z ceny a o jazdenkach ani nehovorím

    0
    0
  7. Leč 20 let na applu musím říct, že samsung je daleko lepší. Měl jsem iPhone a prodal. On totiž pokud nestojíte pod vysílačem moc telefonovat neumí :)
    Whoopi Goldberg , která je velkým fandem applu, nedávno zastavila na křižovatce a vzteky iphone rozšlapala :)

    0
    0
  8. Pre vsetkych Vas.. nemal som nikdy ani Iphone, ani Samsung.. kupil som SGII nakolko bol zadara na pausal. Musim tiez povedat ze iphone som pred tym skusal a bol som ako vacsina ocareny, ako vynikajuco a jednoducho vsetko funguje. V tom case som mal este nokiu N97mini-katastrofa telefon v porovnani s iphonom. Jedinne co ma ok su mapy a fotak. Ked som doniesol domov SGII bal som sa ci sa ten pocit nezopakuje ako u nokie. No musim povedat, NIE.. bol som velmi milo prekvapeny, ze je to podobne ako u Apple uplne super navrhnute po hardware aj software stranke. Ocenujem tvar, ktory v porovnani s Apple Iphone 4 ovela lepsie sadne do mojej ruky, samozrejme moze to byt iba moj pocit, vas to moze byt ine.. treba skusit , omakat obidva mobily. Aplikacii je na Android kopec, tak toho by som sa nebal, bateria ako u kazdeho smartphone den dva a citatelnost, ovladatelnost a kvalita display supeeeer. Myslim ze tym ze je o nieco vacsi sa ovela lepsie vyuziva na vsetko ine okrem mobilu :) Nevyhodou je samozrejme troska vacsi mobil..ale je to vec zvyku tvrdim po mesiacoch uzivania. Co ma mrzi, a niekto mozno o tom nevie, ze u SGII sa niekedy vyskytuje ruzovy flak na fotkach pri foteni bielej plochy.. napr. stena v doma pri umelom osvetleni. Pri ostatnych, farebnych scenach sa to ale nezobrazuje, takze nic co by malo prekazat. Takze, nebojte sa a skuste aj nieco ine ako Apple product ak nie ste vyslovene zavysli na iphone

    0
    0
  9. najväčšiu obľubu má iP a preto má menšie predaje :D

    no GS I a GS II prinášajú samsungu väčšie zisky ako iP 4,… prečo? lebo samsung nedá polovicu ceny zariadenia do marketingu a reklám ;)

    niečo sa predáva samo, na niečo treba dať robiť mega reklamy,….

    0
    0
  10. No, ked sa bavíme o kopírovaní, tak všetko čo dnes predtavuje apple tu bolo dávno pred nimi, či chceš povedať, že apple vymyslel prvý mobil na svete?

    nie, apple len kopíruje to čo tu bolo, vylepšuje, sťašuje,… ale iP5 je potom kopia SGS II ;)

    ale proste niekto si najde výhovorku vždy

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.