Zakázaná reklama na iPad 2

Po exkluzívnej recenzii iPadu 2 zverejnenej ešte pred jeho predstavením tu máme ďalšie vtipné video – zakázanú reklamu na iPad 2. Ako väčšina paródií, aj táto sa inšpirovala v originálnych reklamných videách od Applu, ktoré sú schopné ospevovať aj najmenej podstatné detaily nových produktov od Apple.

komentárov
  1. nechapem, preo stale pisete zakazana reklama, exkluzivna recenzia… ked ide o obycajne parodie… Zacinate pisat cim dalej tym viac clankov bulvarneho charakteru. Kto z ludi zaujimajucich sa o technologie ma zaujem citat taky crap?

    0
    0
  2. mne vadi hlavne to, ze sa NAZOV CLANKU vola “Zakazana reklama” , “Exkluzivna recenzia” a podobne… Je to ako nejaka titulka Dal sa Fico na kokain? a v clanku Nie nedal! Jednoducho, ked ide o parodiu, nech sa to vola “vtipna parodia” nie nieco zavadzajuce, co len pritahuje viac ludi aby mal niekto na youtube viac views… Zakazana reklama je nieco co bolo natocene s umyslom urobit reklamu, ale nakolko to porusuje nejake rules, nemoze to byt odvysielane…
    Asi som totalny suchar, ale neznasam veci bulvarneho charakteru…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.