Za Mac OS X Lion bez nutnosti pripojenia k internetu zaplatíte viac ako dvojnásobok pôvodnej ceny

V prípade, že nemáte prístup ku kvalitnému internetovému pripojeniu doma, v práci ani v škole, môže byť získanie nového operačného systému Mac OS X Lion problematické. V auguste už ale nebude problémom ani to, do Apple predajní by sa totiž mal dostať Mac OS X Lion na USB diskoch. Poriadne si ale priplatíte, bude totiž stáť 69 USD, teda o 40 USD viac ako verzia predávaná cez Mac App Store. Stiahnuť Mac OS X Lion v kaviarni alebo ho kúpiť v Mac App Store u kamaráta a napáliť na DVD disk sa zdá byť omnoho rozumnejšou voľbou. Veľkosť Mac OS X Lion v Mac App Store je 3,49 GB.

komentárov
  1. Mna zaujima, ako to je s cistou instalaciou. Ked som zapol instalator, nahral mi na disk nejaky sajrajt a po restarte sa spustil iba instalator, ktory odignoroval vlozene DVD a chcel stahovat Liona z internetu, presnjesie asi najprv chcel nieco overit, ale stale pisal cudnu chybu. Da sa to obist? Nechcem aby mi 2x stahovalo to iste a aby overovalo nieco, co nefunguje.

    0
    0
  2. Ako napalit Leva:
    -Stiahnuteho Leva najdes v adresari applikacie
    -kliknes pravym ->ukazat obsah
    -pojdes do /Contents/SharedSupport/
    -najdes tam dmg subor
    -dalej postupujes podla navodu pre vypalenie dmg na disk alebo usb kluc :)
    Instalak je fajn pri novom disku alebo pre cistu instalaciu.

    Toto by bolo mozno dobre spracovat ako clanok aj s obrazkami a dat na titulku.

    0
    0
  3. Ahoj,
    rad by som si kupil Lion cez Mac App Store ale ked pride na platenie mam iba jedinu moznost. Platit svojou bakomatovou kartou.
    Nikdy nikde v internete nebudem zadavat cislo svojej karty ani cislo svojho uctu. Som ochotny zaplatit aj dopredu prevodom na iny ucet, pretoze Apple doverujem ale tuto volbu v Mac app Store nemam. Preto pockam na USB kluc aj keby som mal zaplatit o 40 Euro viac.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.