Webstránka Apple.com upravila svoj dizajn

Apple dnes dopoludnia neočakávane zmenil dizajn svojho webového sídla www.apple.com. Redizajnu stránky predchádzala jej niekoľkohodinová odstávka.

Matné svetlosivé menu sa zmenilo na lesklé tmavosivé a pribudlo niekoľko decentných aj menej decentných animácií v hlavičke stránky. Zmeny sa okrem stránky apple.com týkajú aj regionálnych webov, teda napríklad apple.sk.

Apple.com redizajn 26. 1. 2011
komentárov
  1. Hmmm, víte co je zajímavé? Že předešlý dizajn ladil se systémem MacOS X Snow leopard. Nyní ho Apple změnil na černý a už se systémem neladí… Je to snad jakási předzvěst Lionu? Mě se třeba tenhle vzhled stránek líbí více než ten předchozí – kdyby takový byl i Lion vůbec bych se nezlobil.
    btw nepřijde mi že by se něco zpomalilo, spíš naopak. To horní menu se dřív načetlo a pak to ještě člověku ujelo kamsi. Tohle je nejen hezky animovaný, ale i praktičtější.

    0
    0
  2. No +1 za tmavu, to sa mi paci, ale -2 za glossy. Glossy mi pripada velmi lacne a napriklad matne temy pre JB iphone vyzeraju omnoho lepsie ako glossy

    0
    0
  3. no, podla mna to bude nejaka predzvest mac osx lion… to povodne matne sive sa mi ale viac pacilo. dufam, ze defaultne lion okno ale nebude taketo glossy… a z tych animacii, co sa objavilo na stranke je podla mna 80% uplne zbytocnych a rusivych. to sa moc na apple nepodoba…

    0
    0
  4. To zrnite pozadie tam bolo uz predtym. Je to (IMHO) imitacia hlinnikoveho povrchu.
    Novy dizajn sa mi paci. Aj s animaciami. Je to cele take zivsie a zaroven decentne. Like!

    0
    0
  5. tiez sa mi nepaci pozadie piseskove ci ake to ma byt, nepacia sa mi glossy tlacitka, veru, lacne efektiky pridavaju, miesto toho aby to nechali v triezvom stave povodnom..
    tymi tlacitkami sa to trochu zacina na windows vista podobat..

    0
    0
  6. to zrnite pozadie tam bolo uz davnejsie tak neviem preco vam vadi az teraz :D no a je mozne ako sa uz spominalo ze je to predzvest re-designu OS-ka teda noveho Lion a mozno s tym pride aj redesign MacBookov :P tieto novinky su vzdy kritizovane ale nakoniec sa ukaze ze to bola dobra volba a ked si date vedla seba staru a novu verziu je hned jasne co je modernejsie :P rovnako ako to bolo s iPhone 4 :P a porovnat to s Windowsom to urcite nie kedze tento liquid style ktory ma clovek chut obliznut patri Applu :P

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.