Verizon a AT&T bojujú o používateľov iPhonu 4 prostredníctvom reklám

Spustenie predaja CDMA verzie iPhonu 4 v sieti Verizon má pre USA veľký význam. Nie je preto prekvapením, že sa Verizon snaží prezentovať výhody svojej siete oproti AT&T, ktorý mal doteraz na iPhony monopol, aj prostredníctvom nových reklám. V tej, ktorú máte možnosť vidieť nižšie, zvýrazňuje Verizon najmä výbornú dostupnosť siete v celej krajine, vďaka ktorej nehrozia pády telefonátov ako u konkurencie.

Na reklamu, ktorá je reakciou AT&T, sa môžete pozrieť v pokračovaní článku. AT&T vo svojej „odpovedi“ útočí na slabé miesto Verizonu – internet. Okrem toho, že ponúka pomalšie prenosové rýchlosti, je najväčším problémom fakt, že na CDMA telefóne nie je možné naraz telefonovať a používať aj dátové spojenie. Pripojenie na internet sa po zazvonení telefónu okamžite preruší. Dej v reklame od AT&T tak nikoho nezaskočí. Hlavná postava totiž počas telefonovania rýchlo vyhľadáva na internete – to by s Verizon CDMA iPhonom 4 nemohol.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.