V Trnave pribudne nová Apple predajňa

Apple predajniam sa darí a valcujú svet. Na jeden meter štvorcový zarábajú viac ako akékoľvek iné predajne a všetko od iPodov po Mac Pro sa v nich predáva ako na bežiacom páse. Napriek tomu však ešte chvíľu potrvá, kým si Apple nájde aj cestu k nám. V susednej Českej republike už je aspoň oficiálny Apple Online Store, no kamennú predajňu Apple nenájdeme ani tam. Musíme sa preto spoliehať na Apple Premium Resellers, ktorí u nás Apple produkty ponúkajú. V skutočnosti však od skutočných Apple Stores nemajú tak ďaleko a výraznejšie sa líšia zrejme len obratom. Preto je dobrou správou, že prvý Apple obchod pribudne aj v Trnave. Nachádzať sa bude v OC Galéria a jeho brány sa otvoria už 25. novembra.

Za tip a fotografiu ďakujeme čitateľovi Jánovi.

komentárov
  1. to je co za statistika – prijmy na m2 ? :)))) ako, keby predajna mala 5 m2, ako napr niektore predajne mobilneho operatora – teda jeden pult a jedna stolicka tak by tato statistika bola uplne uz neprekonatelna :))))) to by bolo cislo ooooovela vyssie

    0
    0
  2. karci. Presne tak a musim priznat aj fakt ze ta predajna stala za prd uplne. Babenka co tam robila nemala sajnu o tom co predava a teraz je tam klenotnictvo ktoremu sa dari omnoho viac. Zial v TT asi nieje kupna sila na tento druh tovaru. Hlavne aj preto ze Apple produkty uz predava ktokolvek.

    0
    0
  3. na webe majú napísané, že sú prvý v Trnavskom kraji… Ale veď Traco, čo je v PN je tam už pár rokov. A tí sa pýšia titulom Apple Premium Reseller…

    0
    0
  4. kamoska kupovala Mac v PN a odbornost a ustretovost sa zevraj na APR v Bratislave nechyta. snad bude Trnavsky APR na vyssej urovni profesionality …

    0
    0
  5. No tak pekne po poriadku deturence moje :-) …. Apple uz v TT mal zastupenie v OZC MAX a stalo to za pi.u… V Piestanoch a aj v BA ma zastupenie Traco Computers co je oficiale APR. Takze to co bude v Tescu urcite nebude a ani neni prve… Kladiem si otazku kolko tam budu ? Trnavska chamrad sotva dokaze ocenit kvalitu Macu… A tych par jedincov (aj ja) ktory vedia o com Mac je to nevytrhnu. Apple neni znacka pre sedlakov tak ako aj Mercedes… Sedlakom staci DACIA LOGAN (windovs) … Ak ten obchod bude za nieco stat a bude tam dostupne aj prislusenstvo pre Mac tak im mozem len drzat palce aby to v tej nasej sedlacej Trnave udrzali co najdlhsie !

    0
    0
  6. To teo: len pre informáciu v Piešťanoch nie je APR ale Authorized Solution Expert Education, môžeš sa pozrieť na apple.sk a tam v záložke kde kúpiť to nájdeš, ak nevieš hľadať na nete tak tu http://www.apcom.sk/wherebuy/#ase-edu
    tak prosím nezávádzaj, pretože neznalosť neospravedlňuje takže momentálne v trnavskom kraji bude iEnjoy jediný APR, čiže by mal mať najlepšie ceny.. Pekný deň..

    0
    0
  7. to peto: Toto je na stranke tracocomputers.sk “TRACO Computers s.r.o. je dodávateľom počítačových systémov a riešení pre kanceláriu, DTP, grafiku, pre-press, Apple Premium Reseller a certifikované servisné stredisko Apple Computer.” Kto potom zavádza ??? A v odkaze co si sem hodil je Traco taktiez aj ako APR a aj ako ASX-E. Nakolko ma Traco sidlo podla obchodneho registra v Piestanoch tak je urcite v Trnavskom kraji 1. APR a uz dost dlho. Mat dalsiu predajnu v Bratislave je nieco uuuplne ine Ty trubiroh !!! Hladat mozno vies a s citanim to je evidentne slabsie…. :-)

    0
    0
  8. Je Traco APR ? je… tak co sa tu riesi ? Ringle si budu dalej kupovac PC s win a mne je suma fuck pri nakupe ci je niekto APR alebo nie ked ceny su rovnake v PN aj BA. Ja len dufam ze v Tescu bude predajna dlhsie ako bola v Maxe. Eta vsio…

    0
    0
  9. citam si tu zaujimave prispevky, no pan teo, vy ste ma ocaril svojim vystupovanim. Pravdepodobne ste vieco viac ako my ostatni, no nemusite to davat takto najavo. Vase vyjadrovanie parti do krčmy v Horných Teovciach a nie na internet. Slovo sedlak, chamrat a pod si nechajte na oslovovanie svojich blizkych. Pripadne ak ste taky perfektny a inteligentny a ste z inej planety tak sa na nu prosim vratte, lebo nam obycajnym ludom robite na tejto planete iba hambu. Hambim sa za Vas “ak ste clovek” .Ak nie, tak mi odlahlo. Pekny den vsetkym.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.