V Apple Store sa budete môcť obslúžiť aj sami, Apple aktualizoval aplikáciu Apple Store

Apple neustále pracuje na zlepšovaní svojich kamenných obchodov a najnovšie ponúkne inovácie, ktoré by mali ešte viac zrýchliť a spríjemniť zážitok z nakupovania. Prvou novinkou v aktualizovanej aplikácii Apple Store (zadarmo v App Store) je funkcia „Personal Pickup“. Vďaka nej si v USA môžete na svojom iPhone rezervovať akýkoľvek produkt, a ak je skladom, do hodiny si ho môžete vyzdvihnúť v Apple Store. Ako už názov napovedá, funkcia „Track your stuff“ slúži na sprehľadnenie minulých a aktuálnych objednávok a nákupov.

Zrejme najrevolučnejšia je však novinka EasyPay. S ňou sa v Apple Store budete môcť obslúžiť úplne sami, bez čakania na obsluhu, ktorá zvykne byť kvôli veľkému počtu ľudí v obchodoch často zaneprázdnená. Vybrané produkty, zatiaľ najmä príslušenstvo, totiž budete môcť zaplatiť vašim iPhonom (4 alebo 4S). Stačí naskenovať čiarový kód a uskutočniť transakciu s vašim Apple ID/iTunes Store účtom. S novým puzdrom alebo iným príslušenstvom tak môžete z obchodu odísť bez ohľadu na to, že ste s nikým nekomunikovali. EasyPay bude zatiaľ dostupné len pre USA, no keďže u nás ešte oficiálny Apple Store nie je, nemusí nás to mrzieť. Tovar nakúpený cez EasyPay nebude pri východe nikto kontrolovať.

komentár
  1. Ty super, Apple opajcol Skener od SLSP :) – ozaj preco som o tejto zaujimavej appke nic nenasiel na macblogu?
    Spat k clanku: nedavno sme sa o tom bavili. Takze v iPhone 5 sa dcokame aj NFC a aj rozky si kupim cez iTunes ucet :)
    Testuju system….

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.