Úspešný podnikateľ potrebuje viac než iPhone 4S

PR | V uplynulých dňoch sa na trhu objavil Balík biznis urýchľovačov. Online podnikateľom ponúka miesto pre ich web a kvantum bonusov k tomu.

Za projektom PodporujemePod­nikatelov.sk stojí známy poskytovateľ webhostingu WebSupport, momentálne jedna z najrýchlejšie rastúcich IT firiem na Slovensku. Jadro Balíka biznis urýchľovačov tvoria služby WebSupportu, ku ktorým automaticky zdarma získate špeciálne bonusy – časť z nich tvoria bezplatné licencie, časť zaujímavé zľavy.

Veľmi konkrétnym prínosom je 80 € kupón do reklamnej siete Google AdWords alebo bezplatná licencia na Live Chat – softvér na priamu komunikáciu s návštevníkmi webu. Ak ešte nemáte vhodný softvér na tvorbu a správu faktúr, môžete využiť softvér SuperFaktura na 3 mesiace zdarma. Nováčikovia v PPC navýšia svoj prvý kredit v Etargete až o 50%. Taktiež získajú 20 % zľavu na konzultáciu a nastavenie PPC kamapne v profesionálnej PPC agentúre. Ak sa zaujímate o SEO, oceníte polročný premium účet výbornej SEO služby Analytics.sk. Zo zvyšku bundla spomeňme ešte 40 % zľavu na vychytený affiliate manažér Post Aff Pro.

Každého, kto si objedná Balík Biznis urýchľovačov, WebSupport zaradí do žrebovania o účasť na V.I.P. párty s legendami slovenského internetu. A aby toho nebolo málo, nájde tam aj originálnu radu, ako vám pomôže psík zvýšiť efektivitu vo vašej firme, tak ako aj tipy, kde si ho zaobstarať.

Cena balíka je 69 eur. Za túto sumu si môžete objednať akékoľvek webhostingové služby. K ním zadarmo získate pätnásť bonusov v hodnote viac ako deväťsto eur. Aj keby ste využili iba jediný z nich, tento bundle sa rozhodne oplatí. Balík biznis urýchľovačov si môžete objednať cez www.podporujemepodnikatelov.sk. Len treba dať pozor, aby ste to stihli. WebSupport totiž ponuku obmedzil iba pre prvých päťsto záujemcov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.