Traja zamestnanci Foxconnu sú obvinení za únik informácií o dizajne iPadu 2

Apple je jednou z mála spoločností, ktoré si až úzkostlivo chránia informácie o pripravovaných produktoch. Zatiaľ čo iné firmy informujú o priebehu vývoja a pripravovaných novinkách, Apple neprezradí dopredu takmer nič. O produktoch ako iPad 2 tak často nie sú dostupné žiadne informácie až do dňa, kým ich Apple nepredstaví oficiálne. Apple tým zároveň vytvára obrovský priestor pre špekulácie, ktoré mu napokon robia bezplatnú reklamu a zvyšujú očakávania zákazníkov.

Kryt na iPad 2

Kryty pre iPad 2 boli na čínskych stránkach dlho pred jeho oficiálnym predstavením

Medzi špekuláciami sa však často objavia správy, ktoré sa neskôr ukážu byť pravdivými. Jednou z nich boli aj čínske kryty pre iPad 2, ktoré boli na internete ešte dlho pred jeho predstavením. Výrobcovia sa nejakým spôsobom museli dostať k tajným informáciám o tom, ako bude iPad 2 vyzerať. Práve z úniku obchodného tajomstva – informácií o dizajne iPadu 2 boli obvinení traja zamestnanci Foxconnu, firmy, ktorá sa zaoberá ich výrobou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.