Tip na originálny darček: plyšové hračky Fruit Ninja

Vianoce sa nezadržateľne blížia a ak stále váhate nad tým, čo kúpiť vašim najbližším, máme pre vás tip. Podobne ako ostatné slávne série, ktoré vznikli na iOS platforme, aj Fruit Ninja začína s predajom plyšových hračiek. V súčasnosti sú v oficiálnom online obchode Fruit Ninja dostupné tri plyšové hračky – vodný melón, Sensei (tréner), a „training pack“, ktorý obsahuje aj melón aj trénera. Neskôr by mali pribudnúť aj ďalšie hračky. Training pack a vodný melón je možné si predobjednať, trénera Senseia môžete nakupovať už teraz. Training pack stojí 29,99 EUR, Sensei 15,99 EUR a vodný melón 14,99 EUR.

Ak ste o Fruit Ninja ešte náhodou nepočuli, sťahovať môžete z App Store. K dispozícii je bezplatná lite verzia, klasická verzia za 0,79 EUR a HD verzia pre iPad za 2,39 EUR. K originálnym hrám pribudla aj edícia inšpirovaná filmom Kocúr v čižmách – pre iPhone za 0,79 EUR, pre iPad za 1,59 EUR. Aby toho nebolo málo, ak máte Xbox 360 a Kinect, z Xbox marketplace si môžete stiahnuť aj Kinect verziu Fruit Ninja, ktorú ovládate vlastným telom.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.