TeeVee – sprievodca seriálmi pre iPhone od českých vývojárov

Článok vývojára (zistiť viac) | Nová aplikácia z dielne CrazyApps, TeeVee, je vašim novým manažérom v oblasti sledovania seriálov. Vybere si váš obľúbený seriál a TeeVee vám vyhľadá všetky dostupné informácie a to vrátane názvu a krátkeho infa o všetkých vydaných epizódach. Ukáže vám tiež presný čas do vydania novej epizódy a dokonca vás na ňu môže aj upozorniť pomocou push notifikácie.

CrazyApps TeeVee

Do hlavnej stránky v aplikácií si pomocou „pluska“ pridáte váš obľúbený seriál z rozsiahleho zoznamu, ktorý stále obohacujeme o ďalšie nové seriály našich použivateľov. Hlavnú stránku aplikácie si taktiež môžete prispôsobiť k svojmu obrazu, rovnako ako to môžete na home screen iOS. Po rozkliknutí seriálu sa objavíte v sekcii „Info“, kde sa dozviete názov a odpočet času do spustenia ďalšej epizódy. Ďalej tu máte informácie týkajuce sa žánru, dátum premiéry prvej epizódy série, celkové hodnotenie a súhrnné informácie o seriáli. V rozkliknutom seriáli máte taktiež sekciu „Cast“, kde sa dozviete obsadenie hercov, a „Episodes“, kde máte rozpísaný zoznam odvysielaných epizód.

Aplikácia sa hodí nielen pre seriálových fanúšikov, ktorí každý týždeň netrpezlivo čakajú na vydanie ďalšieho dielu svojích obľúbených seriálov, ale taktiež pre bežného smrteľníka, ktorý sa nechce stratiť vo svojich vzhliadnutých epizódach. TeeVee si môžete zakúpiť z iTunes App Store za cenu 0,79€.

komentáre
  1. Presne takuto app som uz dlhsiu dobu hladal. Nic seriozne vyzerajuce som nevedel najst, az kym som objavil iTV Shows. Odporucam, mozno ako alternativa k tejto Vasej aplikacii. Skoda ze som o tejto nevedel skor ako som si kupil full verziu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.