Sovietske filmy sú cez App Store predávané ilegálne, tvrdí BBC

Nelegálne sovietske filmy v App Store BBC prinieslo správu o tom, ako sú v App Store predávané sovietske filmy, ako napríklad Gentlemen of Fortune, Assa, The Diamond Arm, Kin-dza-dza a Cheburshka, predávané bez súhlasu filmového štúdia, ktoré je držiteľom práv na tieto diela. Vyjadrenie vývojára, ktorý za ilegálnymi aplikáciami stojí, je zarážajúce. O tom, že predáva filmy bez súhlasu ich majiteľa vie, a tak len čaká, kedy mu Apple napíše, že ich musí z App Store stiahnuť. Zároveň však samozrejme dúfa, že za ten čas na nich stihne zarobiť čo najviac a neskôr mu to bude odpustené. Podobný postup pritom v App Store nie je ojedinelý.

komentáre
  1. Ach jaj, takže Briliantová ruka alebo Čeburaška už dnes nikomu nič nehovoria. Zato taká The Diamond Arm – to znie hrdo!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.