Ri Universal Remote premení vaše iOS zariadenie na diaľkový ovládač

Ri je skratka pre Remote Interactive, čo je názov nového infračerveného vysielača vytvoreného firmou Apptwee ako príslušenstvo pre iOS zariadenia. Tie po pripojení premení na univerzálny diaľkový ovládač, ktorý pozná takmer 850 rôznych zariadení a ďalšie budú pribúdať. Aj keď nejde o inteligentný ovládač, ktorý by sa od vašich infračerveným ovládačom kontrolovaných zariadení vedel naučiť nové príkazy, svojich fanúšikov si určite nájde. Pomôže tomu aj cena len 29,99 USD.

Ri Universal Remote Infračervený vysielač sa zapája do miesta, kde zvyčajne pripájate slúchadlá. Na svojom iOS zariadení musíte mať stiahnutú univerzálnu aplikáciu (pre iPhone/iPod touch aj iPad), ktorá je v App Store dostupná zadarmo. Aj keď ide o subjektívny názor, práve aplikácia sa zdá byť najslabším článkom tohto produktu. Ak však Ri funguje ako má, vylepšenie dizajnu aplikácie v budúcich aktualizáciách nebude veľkým problémom. Nakupovať môžete cez oficiálne stránky Apptwee.

komentáre
  1. no program vyzera hrozne ale programou je plno takychto a aj graficky vydarenych len ten hardware je problem zohnat .preco sa to bezne nepredava ako doplnok toto chcem odjakziva ako mam iphone.

    0
    0
  2. to co je za zbytocna vec zase ? aha jasne .. univerzalny DO .. to keby nahodou sa spravali vsetky firmy ako apple a napriklad by nepredavali k svojim vyrobkom (TV) dialkove ovladace (DO) ale zakaznik by si ich musel dokupit extra … :))

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.