Real Racing 2 už aj na Mac, ako ovládač môžete použiť iPhone

Real Racing 2 HD je jednou z najobľúbenejších hier na iOS a popri Infinity Blade (2) aj jednou z najkrajších. Asi práve vďaka tomuto úspechu sa vývojári z herného štúdia Firemint, ktoré teraz patrí pod EA, rozhodli priniesť tieto preteky aj na Mac. Okrem tradičných vlastností ako 30 licencovaných áut svetoznámych značiek, rozsiahlej kariéry, 15 rôznych prostredí so 40 míľami detailných tratí po okruhoch a cez mesto, a rôznych pohľadov kamery je zrejme najväčším ťahákom možnosť ovládať hru cez iPhone alebo iPad. Stačí, ak na ňom máte nainštalovanú hru, a v okamihu ho premeníte na herný ovládač pre váš Mac. Auto potom ovládate prostredníctvom dotykovej obrazovky a nakláňania zariadenia.

Real Racing 2 pre Mac je k dispozícii v Mac App Store za 10,49 EUR.

komentárov
  1. nuz tak viem kto je vitaz…
    Skvele!!! :))
    Len nech to Apple a hlavne ludom (vyvojarom hier a aplikacii), ktorych Apple inspiroval vychadza! (a najma na Mac platforme)

    ja ich rad podporim a kupim si ich produkt!

    0
    0
  2. Ovladanie cez iPhone je super, kazdopadne hra mi pride uz velmi nudna, kedze tam nie je dokopy nic odlisne od verzie pre iOS, cize pre iOS gamerov sa to velmi neoplati.

    Na iOS netreba mat nainstalovanu hru, ovladat sa to da cez aj cez safari, staci sa len pripojit na macbook (instrukcie su v nastaveniach ovladania v hre).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.