Radi hráte na neviditeľnú gitaru? So špeciálnym príslušenstvom pre iPhone to bude vyzerať ešte vtipnejšie

Každému z nás sa už zrejme stalo, že si svoju obľúbenú gitarovú melódiu vybrnkával na neviditeľnej gitare do vzduchu. Niektorí sa rozhodnú naučiť hrať na skutočnej gitare, niektorí zvolia hity ako Guitar Hero alebo Rock Band so špeciálnymi „nástrojmi“ a ďalší zostanú len pri bežnom počúvaní hudby so spomínanou neviditeľnou gitarou. Aj to sa však dá vylepšiť vďaka aplikácii a príslušenstvu Air Guitar Move for iPhone.

Ide o špeciálne príslušenstvo, ktoré stačí pripojiť k iPhonu, a vaše brnkanie do vzduchu už nebude zbytočné. Spolu s aplikáciami budete mať o zábavu postarané. K dispozícii je klasický mód podobný už dostupným hrám Guitar Hero a Rock Band, v ktorých ale nebudete ťukať na obrazovku, ale brnkať do vzduchu. Ešte zaujímavejšie je však hrať si vlastné melódie. Na iPhone zvolíte prstami akord a s trsátkom v druhej ruke jednoducho začnete hrať. Air Guitar obsahuje akcelerometer, ktorý zaznamenáva vaše pohyby rukou.

V obchodoch bude Air Guitar stáť 50 USD, avšak teraz si to môžete v rámci podpory projektu predobjednať za 39 USD, prípadne za 49 USD a budete medzi prvými, ktorí budú mať Air Guitar doma. Medzinárodné doručenie stojí 25 USD. Air Guitar Move for iPhone by mal byť dostupný na túto jeseň.

komentáre
  1. WOW to je šleha! :) che che premýšľam či si to nezoberiem a nebudem znovu vďake iPhone zaujímavosťou n.1. na každom večierku :-D

    0
    0
  2. Hm, podla mna to je trapas, treba sa naucit hrat na realnej gitare a az potom MOZNO budes JEDNOU ZO zaujimavosti na NIEKTORYCH vecierkoch..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.