Pozrite sa ako sa snaží Nokia pritiahnuť pozornosť na svoju novinku Nokia N8 Pink

Apple reklamy na celé portfólio ich produktov sú na našich stránkach na dennom poriadku a spoznáte ich na prvý pohľad. Je preto zaujímavé pozrieť sa aj na reklamné videá konkurencie, napríklad Nokie. Tej sa momentálne veľmi nedarí a najnovšie sa snaží upútať na svoj mobil Nokia N8 Pink nasledujúcim videom.

O vaše postrehy a komentáre porovnávajúce dizajn reklám Apple a ostatných firiem sa môžete podeliť v diskusii pod článkom. Ak si chcete pripomenúť reklamy na iPhone 4, niektoré z nich nájdete tu.

komentárov
  1. Tú reklamu robilo infantilné 5 ročné decko??? Pri jej pozeraní som sa cítil neskutočne trápne a keby som tú nokiu mal v tej chvíli vo vrecku tak ju radšej hodím do koša…

    0
    0
  2. Nokia – znacka, ktoru mam celkom rad – stracajuc svoj lesk sa snazi pritiahnut zakaznikov tymto postmodernym gycom/grcom? Velka skoda…!

    0
    0
  3. Tá reklama je nechutná, nevkusná a k tomu ten telefón nepodarok a ešte k tomu dizajn z veľkej miery ako iPod Nano.

    0
    0
  4. Čo na to povedať. Nokia už skúša čokoľvek, kedže nie sú schopní reálne konkurovať iPhone-u s iOS a Android telefónom. Ale kto je cieľová skupina kampane ako je táto ? Určite sú to dievčatá, no nie som istý pre akú vekovú kategóriu. Výstrel do tmy.

    0
    0
  5. tak to je nieco strasne :) ta reklama, detom by som ju ani nedovolil pozerat, lebo by mali nocne mory..skuste 2 rocnemu dievcatku, preco tam ma nejaka babika odtrhnute rucicky, nozicky atd..

    chapem ze investicia do reklamy je nizsia ako vyvoj noveho telefonu, ale i tak.. N8 je strateny kus, je cas otocit stranu a skusit nieco nove, napr. nokia 3310 bola svojho casu jeden prelomovy telefon, kvalitou spracovania a vobec vsetkym bol neskutocne nadcasovy a niektori ludia ho maju aj doteraz

    0
    0
  6. ta reklama je neskutocne odveci a prave tym sa mi paci – applovske reklamy v duchu “pozrite co vsetko nas superstroj dokaze” su nudne

    0
    0
  7. No… ja mozem z vlastnych skusenosti povedat len jedno… Nokia Slovensko je to najhorsie co moze byt. Marketing a vsetko… kedze som graficky dizajner, mal som tu “moznost” “pracovat” s takymito individuami a velmi dobre viem ze tito ludia su uplne mimo a absolutne nechapu tomu co robia. Ich vkus je typu dedinskej veselice… A ked vidim ze to iste sa deje aj inde vo svete tak to uz plne chapem… Cele vedenie je asi dost mimo. Ja dokazem pochopit vela veci, ale toto je viac nez trapne.

    0
    0
  8. Nooo pozeram, ze vela reakcii je negativnych tu na blogu. Ale tato reklama je podla mna z marketingoveho hladiska zasah do cierneho. Postavena na vsetkom, co cielova skupina tohto produktu uznava. Preco su reklamy na pracie prasky stale rovnake, aj ked tieto spolocnosti zarabaju miliardy a mozu si dovolit zaplatit kvalitnu kreativu? Lebo su ucinne.
    Reklama nema byt umelecke dielo. Reklama ma predavat. A tato podla mna vzbudi dost velky rozruch v cielovej skupine a aj celkovo okolo nokie.

    0
    0
  9. Nechtěl jsem reagovat. S tím, že mi “toto” za to nestojí.
    Ale fakt mě píííp, že je někdo za něco takového DOBŘE placenej! :-(
    A bl..c makám rukama :-( ale tohle nevydělám ani za rok.

    0
    0
  10. Mne ten ich operacny system Symbian pripomina DOS. Oproti Androidu alebo IOS je to na tuto dobu riadny fail.. Tak ako aj tato reklama. Aby to potvrdili stavili na dalsi prepadak medzi telefonnymi OS – WP7.

    0
    0
  11. Já si myslel, že někde v diskusi bude vysvětlení – něco na způsob, že jde o nějakou parodii na skutečnou reklamu – ale pokud to je opravdu myšleno vážně, pak smekám. Větší hrůzostrašnost si asi neumím představit. Opravdu bych to chápal, jako parodii na reklamu (kterou neznám a tudíž nemusím nutně chápat nějaký vtip té parodie) – ale jako skutečná reklama je to neuvěřitelné.

    0
    0
  12. …genialny tah pokial ide o navstevnost?

    YouTube:
    Posledna reklama iPhone: 34 853 views
    Reklama na N9 Pink: 1 756 555 views

    Zdrojom su oficialne kanaly Apple a Nokie.

    0
    0
  13. Podla mna na cielovku (ktora na tych barbienach vyrastala a chce byt ako barbie) je to uplne akurat… vobec by som tento pocin nezatracoval a vyuzitie klasickych animachnych technik (miesto 3d a aftrov) iba ocenujem…

    0
    0
  14. Na pobavenie skvele – ze Freedom? :D Ani jedna technicka ci funkncna informacia, dokonca je tam ten telefon vypnuty.. vidno, ze tam o nho vobec nejde.. Imho tah uplne, ale uplne vedla

    0
    0
  15. intantilne, otrasne, gycove, trapne, ALE pokial je cielovou skupinou niekto kto si do toho praskne skvelu BARBIE simku a bude volat svojim rodicom resp oni jemu tak ANO tema tejto reklamy je na mieste

    0
    0
  16. Celé zle … preboha, padala mi sánka, ale od hrôzy …. toto je reklama na samovražedné a masochistické bárbiny, nie na mobil. Ten tam bol dokopy na 5 sekúnd? strašné ..

    0
    0
  17. Prebohaaa, to je co za hnoj, Nokia by mala robit uz len telefony s monochromatckym displayom to im islo najlepsie … nech pri tom radsej zostanu a budu mat aspon klientelu dochodcov :)

    0
    0
  18. Mne sa to narozdiel od všedkych pači, je to proste ine ako všedky reklamy, proste je to take hrozne gyčove ze je to az dobre…a cenim ze to vypustili …! fajn

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.