Podľa Adobe prinesie Flash Player 11 a AIR 3 hry ako na herných konzolách

Adobe oznámil, že v pripravovanej verzii Flash Playera 11 a AIR 3 umožní hranie 2D a 3D hier cez internet, pričom ich kvalita by mala byť na úrovni hier pre herné konzoly. K dispozícii by mali byť pre široké spektrum počítačov, mobilných zariadení a podobne. Prostredníctvom AIRu z toho nebudú vylúčení ani používatelia iOS zariadení, ktoré Flash nepodporujú. Výkon hardvérovo akcelerovaného zobrazovania 2D a 3D grafiky by mal byť oproti Flash Playeru 10.2 a AIR 2 výrazne vyšší.

Samozrejme, toto sú zatiaľ len marketingové sľuby. Čo však nové verzie skutočne dokážu v praxi by sme sa mali dozvedieť už čoskoro. Verejnosti by mali byť prístupné začiatkom októbra.

Myslíte si, že takéto hry budú skutočne porovnateľné s tými pre herné konzoly?

komentár
  1. “Myslíte si, že takéto hry budú skutočne porovnateľné s tými pre herné konzoly?”
    zartujete? do vyvoja hier na konzoly su investovane neskutocne peniaze a uz dlhodobo vyvijane enginy. Povacsine tam budu crap 3d hry a zopar zaujimavych low-budget alternatyvnych hier.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.