Po HP a Epsone prináša podporu AirPrintu na svoje tlačiarne aj Canon

Najnovšie tlačiarne PIXMA od Canonu už podporujú AirPrint, technológiu od Apple určenú na bezdrôtovú (a bezproblémovú) tlač z iOS zariadení. Takmer rok po oficiálnom predstavení AirPrintu a období, kedy fungoval len na nových tlačiarňach od HP, sa tak táto funkcia konečne dostáva aj na konkurenčné tlačiarne. Z tlačiarní od Canonu podporujú AirPrint bezdrôtové multifunkčné zariadenia PIXMA MG8220, MG6220 a MG5320. Samozrejme, aj novšie tlačiarne od Canonu, ktoré budú predstavené v budúcnosti, budú túto funkciu podporovať. Viac informácií nájdete na stránkach venovaných AirPrintu – Canon alebo Apple.

Skúšali ste už AirPrint? Ako funguje?

komentárov
  1. este rok a pol dozadu som si zakupil wifi tlaciaren HP P1102w. Z macu a win ma potesila bezdrotova tlac,… samozrejme iOS ju nevidel aj ked v zozname podporovanych je. Stacilo zaktualizovat firmware tlaciarne a uz je bezproblemova tlac z iOS. Proste ziadne nastavovanie, len dam tlacit, a pekne to vylezie z tlaciarne

    0
    0
  2. V utorok som kupoval tlačiareň a mala aj Wifi od Epson. Hneď som pozeral iPad a aplikácie a bol tam Epson Print, brutálne to urobili. Dá sa tlačiť z webu, z dokumentu, z fotiek, atď..

    Som spokojný.

    0
    0
  3. No já bych spíš uvítal kdyby se Canon trochu pohnul a konečně vydal ovladač pro iSensys LPB3370 pro Liona. Od července netisknu.

    0
    0
  4. ZED: ten isty problem mam s LBP3100. jednoduchsie je pre mna tlaciaren predat a kupit si kompaktibilnu. s tymto ma mac vazne nasral, taka zakladna vec a su 100r za opicami.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.