Oficiálna Google+ aplikácia už aj pre iPad

Tí, ktorí ešte nepočuli o Google+, sa o ňom môžu dozvedieť viac v našom článku. Ostatní už vedia, že ide o nový produkt na trhu sociálnych sietí od Googlu, ktorý má konkurovať najmä Facebooku. Na podporu rýchleho „kradnutia“ ľudí z Facebooku je potrebné používateľom čo najviac spríjemniť zážitok z jeho používania, a preto je už teraz v App Store k dispozícii aplikácia, ktorá okrem iPhonu a iPodu touch podporuje už aj iPad. Ak sa vám teda nechce čakať na oficiálnu iPad aplikáciu od Facebooku, ktorá napriek špekuláciám nie a nie prísť, môžete za ten čas vyskúšať konkurenčné riešenie.

Čo hovoríte na Google+ vy? Rušíte kvôli nemu Facebook alebo zostávate verní?

komentárov
  1. Ten iPad support sa mi nejak nezda aplikaciu som stiahol z US storu a funguje len ako iphone aplikacia na iPade. Inac oproti facebooku zatial akosi malo pouzivam google+, ale to moze byt tym ze tam mam menej ludi. Pred facebookom som zas pouzival icq. Na facebooku bola skvela implementacia v iphone, .. facebook som zacal pouzivat koli jednoduchemu foteniu a automatickemu uploadovaniu fotky aj s popisom na facebook.

    0
    0
  2. Len aby to uz bolo v slovenskom appstore. Na nas sa akosi zabuda, takisto MS OneNote je na trhu uz ako dlho a na slovensku stale nic. Nerozumiem tej politike.

    0
    0
  3. 2 kudlayz:

    no hrozné, teraz budeš na mizine, nebudeš si môcť kúpiť rožok….
    ..možno by bolo si treba “naštudovať” aj niečo, o tom, do čoho sa idete vrhnúť, ako napríklad, že je to zatiaľ len na pozvánky (čo tiež už neviem či zrovna funguje) a mimo iného aj gramatiku…

    0
    0
  4. Ak chce ktosi pozvanku do google plus tak napiste vas mail a ja (alebo ktosi kto tu bude skor) vam ju poslem, nic viac k tomu netreba

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.