Obrázky súčiastok odhaľujú dizajn iPhonu 5

Svet obletelo video od Global Direct Parts, v ktorom by mali byť údajne zobrazené súčiastky iPhonu budúcej generácie. Zatiaľ nie je zrejmé, či ide o chýrovaný Verizon iPhone 4 CDMA alebo o budúcu generáciu, teda iPhone 5. Dizajn by podľa týchto súčiastok mal zostať veľmi podobný súčasnej generácii, zmenilo sa však umiestnenie prerušení v systéme antén po obvode iPhonu. Miesto prerušenia, ktoré sa z vrchnej strany presunulo na bočnú naviac spôsobuje aj posunutie prepínača pre stíšenie iPhonu. Samozrejme, môže ísť len o kvalitné napodobneniny, po problémoch s „Antennagate“ je však pravdepodobné, že Apple v budúcom iPhone vylepší aj antény.

iPhone 5 prvé súčiastky

Video nájdete v pokračovaní článku.

komentárov
  1. Ano to je ono,iphony sa uz vyrabaju kazdy rok novy model,zachvilu to bude kazdy polrok a ani sa nenazdame a je z toho tuctovka :/

    0
    0
  2. a Mac je novy kazdych 8 mesiacov. pravda, iba upgrade, nie redesign, ale to je aj iPhone. 3g mal iba inu zadnu stranu, 3gs bol designovo 100% zhodny. myslim ze s iP4 designom ratali na dalsie 3 / 4 roky, no neviem koli antene ci nepracuju uz na niecom uplne novom. tento rok ale mozeme asi iba cakat mierny posun v ramci noriem.

    co ma celkom tesi, dobry design vydrzi aj 10 rokov (mac pro, iMac) a celkom mi vadi ze iPody vyzeraju inak kazdy rok (a pritom designovo je nano 1&2 generacie podla mna neprekonatelny).

    ale co sa tyka vybavy, je nieze dobre, ale nutne aby kazdy rok , alebo polrok sa updatovali, to je iba v prospech zakaznika. to ze je to potom lakave kupit si nieco nove je druha vec, ja som uplne rad so svojim 3gs :) (a pravdepodobne pockam o rok dlhsie ako mi skonci zmluva, naozaj nic viac nepotrebujem, ultimate phone. jedine ze by sa rozbil)

    0
    0
  3. AAAA tak som tusil ze to nie je iphone5 ale len upgrade 4. Nikdy som o verizone nepocul ale hovoril som ze to bude len upgrade 4. Skoda ze som to nenapisal…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.