Nudia vás obyčajné puzdra pre iPhone 4? Skúste priehľadné kryty

Ak vám bežné puzdra a kryty pre iPhone 4 nevyhovujú, no napriek tomu by ste ho chceli od ostatných odlíšiť, možno vás zaujme iPhone 4 Transparent Case Mod Kit. Samozrejme, nasadenie je oproti bežnému puzdru o niečo komplikovanejšie a vyžaduje trochu zručnosti, no môžete tak získať jedinečný iPhone 4 s priehľadnými krytmi. Už čoskoro by sa mal do predaja dostať biely model iPhonu 4, no nad priehľadnými krytmi Apple určite neuvažuje. Cena sa za kit obsahujúci priehľadné kryty pre iPhone 4 sa pohybuje okolo 23 USD, za tip ďakujeme čitateľovi.

Priesvitný iPhone 4

Neoficiálne biele kryty nie sú ničím výnimočným, biely model by mal byť už čoskoro v predaji aj oficiálne

Priesvitný iPhone 4

Zozadu je pohľad ešte zaujímavejší

komentárov
  1. ten biely na fotke je s tou mriezkou nad reproduktorom otrasny.
    Inak stale cakam na biely … :D
    Aj ked som rozmyslal ist neoficialnou cesto uale tolko penazi a stratu zaruky a atd…tak ze ee…
    Ale za ten priesvitny len 23 dolacov je ok cena…
    Ale ma uz neprovokujte…Chcem biely tak cakam a v ruke mam cierny :D
    Inak mate tu dve rovnake fotky…Asi ta druha mala byt ak ovyzera zo zadu…
    Prehodte si fotku…Inak zozadu vyzera fakt v pohode…

    0
    0
  2. chyba je len v tom,ze s priesvitnim krytom vzadu nic neodfotite,lebo je odkryte cidlo svetelnych podmienok,ci ako sa to vola.niekde sa to uz pisalo.fotak bude skoro nepouzitelny.

    0
    0
  3. hmm do clanku ste mohli pripisat ze ked nasadite priehladny krit fotak sa neda pouzivat…sak preto nespravili iphone 4 biely skorej, lebo stym mali problemi ze to prepustalo svetlo… tak jak je mozne ze tu tak chvalite ten priehladny krit ?

    0
    0
  4. lukas: “lebo je odkryte cidlo svetelnych podmienok,ci ako sa to vola” – takze cislo svetelnych podmienok najlepsie funguje ked je zakryte a ziadne svetlo nan nesvieti ? :D
    Preco teda biele 3G a 3Gs menali problemy s prepustanim svetla? Pretoze problemom je flash prisvetlenie, ktoreho svetlo pravdepodobne cez biely/priehladny kryt prechadza a svieti priamo na fotak, preto aj biele neorigo kryty maju okolo fotaka cierny plast.

    0
    0
  5. janik: ak narazas na mna ze neviem o com pisem tak ja sa riadim podla poslednej vety cena za kit 23$…
    ak nevidis tvoj problem..Inak neviem o com tu ty pises stale..
    tak sa treba uvedomit alebo nas informuj o niecom co ty vies a my nie..ukaz sa…

    0
    0
  6. Mne sa páči ten biely viac ako obyčajný čierny, ale ten priesvitný na mňa pôsobí oveľa viac zaujímavo. Ale asi by som si ho nekúpil. :)

    0
    0
  7. keby ste mozno viac citali alebo par krat klikli tak sa dostanete na viac stranok, ako napriklad aj tu kde to predavaju http://store.micgadget.com/transparent-case/274-transparent-back-panel-for-iphone-4-diy-kit.html
    a ten problme z fotakom je ciastocne vyrieseny pretoze doplnili do priesvitneho krytu kraje, biele, cierne alebo strieborne. Staci hladat, ak to niekto ma alebo chce skusit nech da vediet, isiel by som tiez do toho. A ANO, cena je 24USD aj s postovnym

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.