Nový obrazový snímač od OmniVision predznamenáva ešte tenší iPhone s lepším fotoaparátom

iPhone 4 bol v čase svojho predstavenia najtenším smartfónom na svete a s novými čipmi od OmniVision bude zrejme možné urobiť ďalšiu generáciu ešte tenšou. OmniVision totiž predstavili nový obrazový snímač pre mobilné fotoaparáty, ktorý má 5 megapixelov a dokáže nahrávať video v 1080p (Full HD) s 30 snímkami za sekundu. Keďže je tento výrobca hlavným dodávateľom obrazových snímačov pre iOS zariadenia, je možné, že tento ho Apple použije vo fotoaparáte budúcej generácie iPhonu.

komentárov
  1. Myslíte že fotoaparát je ten hlavní důvod proč není iPhone ještě tenčí? Podle mě už o moc tenčí být nemůže kvůli baterii.

    0
    0
  2. pekne pekne :) asi je len otazka casu, kedy budu telefony hrube 5 mm a mozno sa dozijem casu, ked telefon bude fakt tenky ako obycajny papier :) prip. v hrubke priemerneho plosaku

    0
    0
  3. 4 dns: az bude posledna vec bateria kt. brani k zmensovaniu hrubky, verim ze firmy rychlo zainvestuju do vyvoja a velmi rychlo sa najde riesenie, mozno bateria ako taka zanikne a sposob napajania bude uplne iny :) ( a nebude to dynamo alebo nieco na rucny pohon ) tolko moj nazor

    0
    0
  4. ked je rec o bateriach :D baterie su uz minulost tak ako ich pozname… len to ma zatial len americke vojsko..daka chemicka reakcia a vydrz par mesiacou ak nie vyse roka ..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.