Nový Google Chrome podporuje zobrazenie na celú obrazovku v OS X Lion a miznúce scrollbary

Google vydal novú stabilnú verziu svojho internetového prehliadača Google Chrome, ktorá prináša dve významné zmeny aj pre používateľov Mac OS X Lion. Prvou je použitie miznúcich scrollbarov, ktoré sa objavia len keď scrollujete, rovnako ako v celom OS X Lion. Druhou, pre mnohých ešte dôležitejšou zmenou je podpora zobrazenia na celú obrazovku. To spustíte buď kliknutím na tlačidlo v pravom hornom rohu alebo skratkou Ctrl+Shift+F. Okrem toho nechýbajú ani opravy rôznych chýb a drobné vylepšenia dizajnu. Ak už máte Chrome nainštalovaný, aktualizácia prebehne automaticky. Ostatní si môžu internetový prehliadač od Googlu stiahnuť tu.

komentárov
  1. Ja som Chrome pouzival velmi rad (na MBP 13″, Snow Leopard), ale od isteho casu sa mi s nim deje nieco zvlastne. V pohode ide a potom zrazu teplota CPU vystupi na 80-82 stupnov, a obcas sa to kombinuje aj s mrznutim chromu – nenacitava zadane stranky a po chvili sa zobrazi “Kill Pages”. Aj ked nasledne Chrome uplne vypnem, teplota uz klesnut nechce. Musim restartovat system a az potom sa to da do povodneho stavu. Jednoducho by asi stacilo prestat pouzivat Chrome, ale to nemozem, pretoze len on jediny podporuje niektore webaplikacie, ktore pouzivam. Nevie niekto poradit, co sa s tym deje a co s tym treba robit?

    0
    0
  2. Mne chýbajú niektoré vychytávky, ako v safari, hlavne asi to, že, keď chrome ukončím vo full screen a opätovne zapnem, znova je len v okne a full skreen si musím naklikať manuálne znova, znova a znova :/

    0
    0
  3. to je jedno:

    Nieje to problém, používam chrome ;) Safari mi neposkytuje takú rýchlosť, stabilitu, plynulosť a hlavne mi strašne zaťažuje procesor. Len som komentoval môj hlavný nedostatok chromu, voči safari.
    A nejde o lenivosť, ide o užívateľský konfort. Mne dosť vadí pri každom vypnutí a opätovnom zapnutí x krát klikať na “dvojšípku”. Toto je jedna z vecí ktorá mi tak trošku chýba a ďalej som si navykol aj na zotrvačnosť v skrolovaní v safar, takisto aj na pekné plynulé vracanie stránok s náhľadmi dvoma prstami do strán. No nemôžem chcieť od chromu aby zrejme okopčil safari ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.