Nové štvorjadrové MacBooky Pro majú ďalšie problémy

Zdá sa, že nové MacBooky Pro so štvorjadrovými procesormi majú viac problémov, ako by sa čakalo. V diskusných fórach Apple sa okrem sťažností na blikanie externých 24 LED Cinema displejov po pripojení k MBP objavujú aj ďalšie problémy týkajúce sa domáceho zdieľania Home Sharing a zamŕzania priveľmi zaťažených MBP. Našťastie tento problém je ľahko opakovateľný, a tak by hľadanie príčiny malo byť pomerne jednoduché. Zatiaľ sa zdá, že má MacBook Pro počas vykonávania náročných úloh veľmi vysoké teploty, ktoré spôsobujú jeho zamrznutie.

komentárov
  1. sranda aka nahoda ,,vysoke teploty=zamrznutie” :D ale ano viem ako je to
    a este mam otazku o tom home sharingu na iphone som natukal apple id aj heslo na pc tiez a na pc mam aj ze je to zapnute ale neviem ako dostat hudbu do iphone :( poradte mi niekto pls a ano som na rovnakej Wi-Fi

    0
    0
  2. Do iPhone hudbu nedostaneš, maximálně si jí mužeš pustit. V aplikaci iPod uvidíš svoje playlisty v počítači. Ty si můžeš přehrát, ale do iPhone je zkrátka takhle nedostaneš. Zajímavé je, že uvidíš pouze playlisty, ale ne složku Music.

    0
    0
  3. hudbu do iphone dostanes cez iTunes a pripojeny iphone k Macu/PC a zosynchronizujes konkretne songy alebo cele playlisty z itunes

    0
    0
  4. Výborne, zase sa nám raz snažia predať odpad. Zrušila by som toho patetického Jonyho Iva aj preháňajúceho Boba Mansfielda. Ale hlavne… Steva Jobsa, ktorý je komerčný ako Rihanna. Bertrand Serlet sa môže pripraviť ako ďalší.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.