Nové Mac mini a Mac Pro už v posledný júlový alebo prvý augustový týždeň

Redaktor Brian Tong zo stránok CNET tvrdí, že podľa jeho dôveryhodných zdrojov uvidíme novú generáciu počítačov Mac mini a Mac Pro už počas posledného júlového, prípadne prvého augustového týždňa. Nemá síce k dispozícii žiadne podrobnosti o konfigurácii, no určite sa môžeme tešiť na Sandy Bridge a Thunderbolt. Brianove predpovede sa ukázali byť správnymi už v minulosti, kedy predpovedal aktualizovanie iMacov na posledný aprílový, prípadne prvý májový týždeň. Nové iMacy sa skutočne do amerických predajní dostali cez prvý májový týždeň. Brian Tong o nových Mac mini a Mac Pro informoval rovnako ako predtým cez Twitter.

Brian Tong Twitter
komentárov
  1. U Mac Pro tomu moc neverim. 2p Xeony se Sandy Bridge architekturou maji vyjit az zacatkem 2012. Leda ze by Apple rezignovalo na viceprocesorove Macy Pro.

    0
    0
  2. To je odhad za vsetky drobne, .. ten termin by vedel odhadnut kazdy, kedze novy Mac OS ma vyjst v juli. A podla predchadzajucich info nove mac nemaju byt pred uvedenim noveho Mac OS. Takze ked rovno vyjde posledny julovy tyzden Mac OS, tak potom bude uvedeny HW. Velmo tazke na odhad :)

    0
    0
  3. Tym Mac Pro velmi neverim, kedze sa vzdy pouzivali dvojprocesorove systemy a dnes jedinym dostupnym 8-jadrovym cipom je Xeon X6650 na pomerne nizkej frekvencii.

    0
    0
  4. Jaro: preco si potom neinformoval svet o tejto sprave Ty ;) Kazdopadne aktualizacie tych ci onych pocitacov od Apple je mozne predpokladat z istej pravidelnosti, kedy sa i tu pisu clanky o tom, ze sa v ten a ten mesiac rok co rok aktualizuje konkretny model Mac-u, iPodu, iPhonu…

    Urcite daju do Mac mini nejaky turbo i500-600 procesor, 500gb disk a co ja viem co este, aby z toho spravili masinu, co by bola skoda… Nakolko sa postupne mina segmentu pre ktory bola vytvorena… Ako novy ku Apple by som dal sotva 700€ za nieco co ma porovnatelny vykon s macbookom, ktory ma naproti tomu niekolko dalsich vyhod

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.