Nové iPody classic by mohli mať až 220 GB

Toshiba predstavila novú radu kompaktných pevných diskov (1,8″), ktoré sú okrem iného používané aj v iPodoch classic. V súčasnosti sú k dispozícii disky tejto veľkosti s kapacitou 160, 200 a 220 GB. Nový 220 GB disk s hrúbkou 5 mm by si tak mohol nájsť svoju cestu do budúcej generácie iPodov classic, ktoré boli naposledy aktualizované ešte v roku 2009. Samozrejme, to všetko za predpokladu, že vôbec ešte nejaké aktualizované iPody classic uvidíme. Pozornosť sa totiž venuje iOS zariadeniam s dotykovými displejmi a flash pamäťou.

komentárov
  1. No mohli by prist nove modely lebo chcem classik ipod…
    Uz som pozeral aj inzeraty nejake 160GB tak bud kupim z inzeratu alebo rovno novy :)

    0
    0
  2. no ja mam 160 GB, ale uz mi tam pomalicky ale isto dochadza miesto, cize nebolo by to odveci…

    classic je proste classic, dotykove koliesko je proste dotykove koliesko, nato nema ziadna touch technologia…

    0
    0
  3. Nuz moj stary classic odisiel, ked zhavaroval disk. Vymena nemozna, treba kupit novy, ponukali mi zlavu. Finta bola v tom, ze zlava bola z originalnej ceny, cize cena so zlavou == cene aktualnej za novsi model, akurat ta moja by mala mensiu zaruku.

    0
    0
  4. Nyní už používám iPhone, protože se mi s sebou nechcou vláčet 2 zařízení, ale s nostalgií vzpomínám na svůj starý iPod mini, který byl naprosto super. Pohodlnosti ovládání kolečkem se opravdu nic nevyrovná. Vše ale záleží na poptávce. Pokud bude iPod Classic kupovat málo lidí, Apple jej jednoduše vyřadí.

    0
    0
  5. nakoľko má 160 GB Classic reálnu kapacitu zhruba o 12 GB menšiu, ostáva mi voľného miesta necelý 1 GB …chcelo by to aspoň 320 GB disk vyvinúť v tejto veľkosti :)

    0
    0
  6. a vsetku hudbu tam mate legalne ?
    ;-)

    ja mam doma historicky kusok iPod classic 1 generacie este s FireWire a to je uz ina nostalgia… baterka tak cca 20 minut vydrzi ;-)
    no a na “poslednom” classicu mam vyuzitych cca 70% miesta a to ho pouzivam aj ako storage media pre vsetky veci (filmy, dokumenty…)

    0
    0
  7. Ja som mal najprv 30 gb cierny, ale ten mi trvalo zaplni neskutocne dlho, asi roky, lebo som nemal doma net. Odkedy mam net, tak som vymenil svoj 30 gb za 120 gb, ktory som pouzival rok a zhruba v case pisania tohto clanku som ho vymenil za 160 gb, pretoze som vedel, ze viac sa diskove iPody robit nebudu a chcel som mat “zabezúeceny” dosatok miesta do buducna. Dnes mam na nom asi 47 gb vyuzite, z toho 95 % hudobneho obsahu. Som fanusijom trance a, ako je zname, tieto skladby maju vacsinou po 7-8 min. A ked na nete najdete vacsinou 320 kbit. mp3, tak ta skladba ma 18-20 mb. Plus sety, ktore maju niekolko hodin, cize mne sa ta kapacita naozaj zijde. Pivital by som goodbye verziu ipodu classic s vacsim displejom, diskom aspon 220 gb a mensim clickwheelom v style predchadzajucej verzie ipodu nano. Alebo nano s kapacitou aspon 128 gb :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.