Nová predajňa m:zone v Bratislavskom Auparku

m:zone Apple Premium reseller

PR inzercia | Spoločnosť m:zone s.r.o. prináša všetkým zákazníkom, priaznivcom a fanúšikom značky Apple novú predajňu v Bratislavskom Auparku. Rozšírili sme pre vás predajnú plochu takmer dvojnásobne. V nových priestoroch na vás čaká aktuálny dizajn nábytku a vybavenia predajne so štatútom Apple Premium Reseller (2.0), vystavené všetky produkty Apple vrátane iPadov 2 a iPhone 4 (aj v bielom prevedení). Zastavte sa u nás už tento piatok 17. júna 2011 po 12 hodine. Radi vás všetkých privítame.

m:zone Apple Premium reseller

Prvých 100 zákazníkov dostane od nás ku svojmu nákupu pekné darčeky (štýlové tričko a podložku pod myš). Celý piatok 17. júna platia zľavy na príslušenstvo vo výške 7% a špeciálne ceny na počítače MacBook 13″ a MacBook Air (ceny a zľavy platia len v predajni m:zone Aupark). Tešíme sa na vašu návštevu.

m:zone Apple Premium reseller

Nová predajňa m:zone sa nachádza na prízemí v starej časti Auparku (asi 60m vpravo od pôvodnej predajne m:zone) oproti predajni Kenvelo. Pôvodná predajňa m:zone je od dnešného dňa 15. júna 2011 zatvorená. Do otvorenia novej môžete navštíviť našu druhú predajňu m:zone v Eurovea Galleria.

m:zone Apple Premium reseller

Uvedené akciové ceny a zľavy sú platné len v deň otvorenia 17. Júna 2011 v predajni m:zone Aupark Bratislava. Na online objednávky sa zľava a akciové ceny nevzťahujú, rovnako ani na predajňu m:zone Eurovea Galleria. Akciové počítače je možné nakúpiť len v počte jeden kus na osobu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.