Nová postava pre Angry Birds Seasons – Mighty Eagle

Ak vlastníte Angry Birds Seasons (iPhone – 0,79 EUR, iPad 1,59 EUR) a už vás pomaly prestáva baviť, je najvyšší časť siahnuť po najnovšej aktualizácii v App Store. Tá totiž (samozrejme bezplatne) prináša novú postavu – Mighty Eagle, ktorá by vás mala k hre opäť pritiahnuť. Viac vám o Mighty Eagle (ne)napovie nasledujúce video:

komentárov
  1. Len poznámka k tomu, že “samozrejme bezplatne”….

    Ak sa nemýlim, Mighty Eagle by mal byť klasický In-App Purchase za 0,79 €.

    V súčasnosti sú však s inštaláciou aj tak ťažkosti, pretože mnohým užívateľom pri pokuse o nákup hlási “Nie je možné sa pripojiť k iTunes Store”.

    0
    0
  2. Ako sa uz zmienil Kamil že sa nedá pripojiť na iTunes store a že to ukazuje mnohým užívateľom že neviete kedy sa bude uptade alebo sa treba pripojiť na iTunes store ?

    0
    0
  3. Presne tak. Autor clanku napisal clanok o niecom, co sam nevyskusal, inak by vedel, ze dana postava nieje “samozrejme bezplatne” ale stoji peniaze.

    0
    0
  4. Mighty Eagle je v klasických Angry Birds už dávno. Mě to ale koupit nešlo, hlásilo to že se nejde připojit k iTunes. Jinak pro ty co neví, tak Mighty Eagle je demoliční obří pták. Prakem se střelí někam to zobání a Mighty Eagle si pro něj přiletí a rozmlání všechno co mu přijde do cesty.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.