Neviete sa rozhodnúť medzi iPadom a MacBookom Air? Kúpte si toto puzdro pre iPad 2 a majte oboje

iPad 2 a MacBook Air samozrejme nemôžeme považovať za úplné substitúty, no napriek tomu je pomerne veľa zákazníkov, ktorí sa rozhodujú práve medzi týmito dvoma produktmi. Výhody a nevýhody jednotlivých rozhodnutí v tomto článku síce rozoberať nebudeme, ale ukážeme si jedno kompromisné riešenie. Ide o špeciálne puzdro, ktoré za 50 USD jednoducho a rýchlo premení iPad 2 na „skoro“ MacBook Air. Keď je puzdro zatvorené, váš displej je chránený pred poškodením, no akonáhle ho otvoríte, odhalí sa vám bezdrôtová Bluetooth klávesnica. Tá má naviac svoju vlastnú Li-Poly batériu, ktorá sa môže dobíjať cez USB. V porovnaní s puzdrami Smart Cover je cena 50 USD viac než výhodná. Nakupovať môžete cez oficiálne stránky.

komentárov
  1. nechápem prečo to není ako Asus Transformer cez dock konektor a klavesnica musí byť cez bluetooth(žerie to baterku)

    0
    0
  2. To akože keď pripojím tú klávesnicu, budem si na iPade môcť otvoriť viacero okien s rôznymi aplikáciami naraz a pracovať v nich? Budem si môcť pripojiť myš, sieťovú USB kartu, flashdisk? A doinštaluje mi to flash?
    Určite nie, v skutočnosti to nedokáže ani len formátovať text klávesovými skratkami! Od Airu to má veľmi ďaleko.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.