Nestačí vám výdrž batérie vášho iPodu, iPhonu alebo iPadu? Skúste externú batériu

Mophie, výrobca príslušenstva pre iOS zariadenia, predstavil druhú generáciu svojich externých batérií Juice Pack. Spolu sú k dispozícii tri produkty – Juice Pack Reserve, Boost a Powerstation. Prvý menovaný je určený pre iPhone alebo iPod touch a svojou veľkosťou a tvarom je podobný benzínovým zapaľovačom. Batéria má kapacitu 700 mAh, k dispozícii bude rovnako ako ostatné batérie od konca septembra a cena je 35 USD.

Vľavo Juice Pack Reserve, vpravo Juice Pack Boost. Zdroj: Mophie

Juice Pack Boost má kapacitu batérie takmer trojnásobnú (2000 mAh), no aj veľkosťou je už niekde inde. Poslúži však ako stojan pre váš iPod touch alebo iPhone. Výdž na batériu by mal predĺžiť viac ako dvojnásobne. Cena je 50 USD.

Juice Pack Powerstation je najvýkonnejšou externou batériou z ponuky a s kapacitou 4000 mAh je ideálnym spoločníkom na cesty aj pre váš iPad. Cena bola stanovená na 80 USD.

Mophie Powerstation

Juice Pack Powerstation. Zdroj: Mophie

komentárov
  1. no peknee :D dpc .. slovensko my sme taka strasna rit … platime si predrazene apple produkty a nemozmi ich ani naplno vyuzivat lebo nemame ani prislusensto ani obchody nic .. uz ma to stve ale ked raz iphone tak uz stale ..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.