Navigácia TomTom pre iOS už podporuje aj iPad

Fanúšikovia navigačných riešení od TomTomu si najnovšie užijú navigáciu aj na svojom iPade. Verzia 1.9 totiž prináša plnú kompatibilitu s iPadom. Veľkú obrazovku využijete na prehľadné navigovanie, pričom môžete mať stále zobrazenú aj pomoc pri radení sa do pruhov. Samozrejmosťou je aj kompatibilita s iOS 5. Majitelia aplikácie od TomTomu si môžu jednoducho stiahnuť aktualizáciu, verzia 1.9 je univerzálna aj pre iPhone/iPod touch a iPad a pôvodným majiteľom je k dispozícii zadarmo. Ak navigáciu TomTom ešte nemáte a chceli by ste ju používať u nás, k dispozícii máte verziu Eastern Europe (s mapami východnej Európy) za 59,99 EUR alebo Europe (s mapami celej Európy) za 89,99 EUR.

komentárov
  1. Myslienka dobra ale chcelo by to asi potom vyspekulovat nejaky ten CarKit s GPS. Kedze v opacnom pripade to ma aky vyznam… Spolujazdec to bude mat na kolene alebo na pozeranie a planovanie trasy ? Nato by to bola dost draha zalezitost. TomTom nech sa hecne a prida k iphone aj iPad CarKit.

    0
    0
  2. Mi povedzte niekto, v com je toto lepsie jak ta nasa slovenska Sygic navigacia? Bez srandy – na iPad maju port uz dlho a ked vidim ten screenshot v clanku a porovnam si ho s vyzorom Sygicu… wtf?

    0
    0
  3. Ked som bol na prezentacii Sygicu, ked este len zacinala vstupovat na trh, tak presne na toto som sa pytal. Ano, prave aj Sygic sa nechal inspirovat vo vacsine TomTom-om. Aj ked niekomu sa zda ze maju jednoduchy, nie graficky prepracovany design, ale za to je ucelovy co ocenite az pri pouzivani…. a to sa prave vyvojarom Sygic-u pacilo.

    0
    0
  4. Aj ja mam Sygic na iPade ale navigacia funguje len ked som pripojeny k internetu, totizto ma nevie vobec loklizovat GPS-ko. Ma to tak byt, vobec tomu nerozumiem preco to nefunguje offline, mapy tam mam len s tou lokalizaciou je problem.

    0
    0
  5. den: na navigacii su dolezitejsie veci nez vyzor GUI.

    Kvalita navigacie, rozpoznavanie nadjazdov, podjazdov, rozumne navrhovana trasa a nie vodenie kade tade, nestracanie smeru cesty a hadzanie do protismeru (v tomto je Sygic uplna lahodka, ides po ceste a zrazu „otocte sa do protismeru“).

    Vieme?

    0
    0
  6. Den – mam obe navygacie aj sygic aj Tomtom, a jednoznacne pouzivam TOMTOM – preco? jednak ma lepsie mapy a jednak je ovela jednoduchsi, v sygic sa tolko krat stratim ( napr vo viedni je sygic takmer nepouzitelna)…

    0
    0
  7. jano roka:
    sygic ma tie iste mapy ako tom tom. So sygicom som bol niekolkokrat vo viedni a ziadny problem. Jediny raz ma sklamal sygic v monacu. Ale to bol uplny fail, pol hodinu rozpraval uplne bludy a nechytal sa vobec

    0
    0
  8. Jozef: samozrejme ze to je offline navigacia s mapami v sebe. Jedine co vyzaduje byt online su aktualne reporty o dopravnej situacii, ale navigacia funguje aj bez toho.

    Tomas: cast su teleatlas mapy, cast je kupena inde. Mapy ale podla mojej skusenosti nie su tak aktualne ako ma TomTom. Stoji to nemale prachy.

    Ako som povedal, velky problem so Sygicom je neefektivny vypocet tras a tiez tendencia zblbnut a hadzat do ineho smeru. Tiez co som skusal tak klavesnica aj cele rozhranie o iOS nativne rozhranie ani nezavadili.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.