Mozilla vydala internetový prehliadač Firefox 6 pre Mac

Fanúšikovia internetového prehliadača s líškou v logu by si mali stiahnuť jeho najnovšiu verziu – Firefox 6. Keďže sa Mozilla rozhodla pre častejšie vydávanie aktualizácií, noviniek nie je mnoho. Oproti predchádzajúcej verzii prináša Firefox 6 o 20 % vyššiu rýchlosť a podporu nových HTML5 a CSS3 elementov. Ako však poznamenávajú stránky Cult of Mac, Firefoxu 6 chýba podpora zobrazenia na celú obrazovku v OS X Lion.

Zdroj: Cult of Mac

komentárov
  1. (Nič tým ale samozrejme nevyčítam, keďže to v logu je zrejme skutočne líška. Sami totiž nevedia, čo to vlastne má byť, dilinovia. Názov však určite referuje na pandu červenú.)

    0
    0
  2. “It’s similar to Firebird. It’s easy to remember. It sounds good. It’s unique. We like it. And we weren’t able to find any other project or company even remotely similar to a web browser that uses the same name.”
    —Mozilla.org, Why change the name?

    0
    0
  3. Psittacula prichádza, skóruje a víťazí! Uznávam, že tie dva komentáre som si mohol odpustiť, ale možno niekoho podnietia preskúmať predmetné zvieratá aj proces tvorenia názvu a loga. Pre mňa to bolo tiež kedysi prekvapením.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.