Mimoriadne: položte otázku Walterovi Isaacsonovi, autorovi biografie Steve Jobs

Biografia Steva Jobsa je už od 24. októbra v angličtine za 15 eur k dispozícii na iBooks store. Slovenská verzia v tlačenej podobe bude k dispozícii neskôr, potom aj elektronická verzia. V knihe sa dozviete rôzne zaujímavosti zo života Jobsa, mimo iného aj to, prečo a kedy začal nosiť ikonický čierny rolák a rifle.

Naši priatelia v Martinus.sk, najväčšom slovenskom internetovom kníhkupectve, pripravili s Walterom Isaacsonom mimoriadnu udalosť. Autorovi knihy môžete položiť akúkoľvek otázku o Apple alebo o Stevovi Jobsovi.

Isaacson sa stretol kvôli biografii s Jobsom asi 40-krát, vie teda o ňom takmer všetko.

Choďte na túto stránku (Facebook aplikácia) a pošlite svoju otázku. Isaacson zodpovie tie najzaujímavejšie. Otázky sa budú zhromažďovať len do 28. októbra, poponáhľajte sa.

Otázky a Isaacsonove odpovede uverejní Martinus.sk na svojom blogu a MacBlog v samostatnom článku.

Tlačenú verziu knihy v slovenčine si môžete predobjednať už teraz na Martinus.sk.

komentárov
  1. Stretnúť sa s niekým cca 100 hodín (Jobs by určite viac ako 2-3 hodiny denne nevydržal) … a vedieť o ňom všetko :) – to sú mi dnes veci :) … som fakt na to zvedavý …

    0
    0
  2. renad, suhlasim .. zaujimave, ze ked niekto zazije partnersky vztah .. tak ani po 2och rokoch nevie o druhom vsetko, ale tento bude asi nejaky expert :)))

    btw: skoda ze len cez facebook .. tak nic teda. na takuto reklamu neskocim kedze som si nedavno zrusil konto ..

    0
    0
  3. A tak nejde srovnavat setkani s clovekem ktery o tobe pise knihu a s kymkoliv jiny. Kdyz mas zajem nekomu sdelit informace o svem zivote urcite jsi maximalne otevreny a verim ze klidne venoval cely den.. Navic on nemluvil jen s jobsem ale i jeho prateli a rodinou. Verim ze spoustu svych kamaradu neznas tak dobre jako on zna jobse

    0
    0
  4. ono, Walter sa stretol nielen s nim, ale aj velkym mnozstvom jeho priatelov, znamych, kolegov. Plus o jobsovi sa uz VELMI vela vedelo aj predtym, na rozdiel od neznameho cloveka.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.