Mac OS X Lion Developer Preview 3 – aké novinky prináša?

Prípravy ďalšej veľkej verzie Mac OS X, Lion, sú v plnom prúde. Vývojári majú k dispozícii už tretiu testovaciu verziu a my sa tak môžeme pozrieť na to, čo v nej zatiaľ objavili. Stránky It’s all tech prišli s podrobným rozpisom všetkých zmien spolu so screenshotmi. Väčšinou ide o drobné vylepšenia dizajnu, nové možnosti nastavení a ďalšie maličkosti. Funkčný je už aj Reading List v Safari, o ktorom sa viac dočítate v našom článku. Okrem prihlasovacej obrazovky obsahuje nová verzia Mac OS X Lion aj nové pozadia obrazovky. Ak ich chcete mať už na aktuálnej verzii Mac OS X, It’s all tech ich zabalili do archívu, ktorý si môžete stiahnuť odtiaľto.

Mac OS X Lion pozadie lev
komentárov
  1. Ako to potom bude s updatom? Treba najskor vsetko zalohovat, a nahrat novy system, skratka ako win, alebo je to ako pri iOS, teda staci stihanut a spustit?

    0
    0
  2. testujem na druhej particii, celkove zrychlenie, upraveny ical,chrome browser konecne nepada,mission control pref pane nove..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.