Mac App Store je oficiálne otvorený. Sťahujte cez Software Update

Apple len pred niekoľkými chvíľami spustil Mac App Store. Obchod s aplikáciami je dostupný cez Software Update v rámci aktualizácie systému Snow Leopard 10.6.6. V Mac App Store je v momente otvorenia dostupných viac ako tisíc titulov.

Softvér cez Mac App Store ponúka aj Apple, ktorý cez platformu predáva jednotlivé programy z balíčka iLife za cenu 15 USD, aplikácie z balíka iWork za 20 USD a tiež profesionálny program Aperture. Softvér ponúkajú aj iní veľkí výrobcovia, napríklad Autodesk. Apple spustil k Mac App Store aj oficiálne stránky, na ktorých prezentuje výhody distribučnej platformy, ako napríklad jednoduché inštalovanie a aktualizovanie. Apple na svojich stránkach dáva do pozornosti tiež niekoľko známych aplikácií, ktoré sú v obchode dostupné, ako napríklad Pixelmator, Things, LittleSnapper a Flight Control HD.

Aktualizácia 10.6.6 Mac App Store
komentárov
  1. je to super :) treba prve potvrdit este raz platobnu kartu na SK konte a suhlasit s podmienkami a potom uz vsetko fici :) :) :)

    0
    0
  2. Funguje to len na Snow Leopard. Zatial je tam udajne 1000 aplikacii, cize nic moc (nasiel som tam 7 uzitocnych aplikacii, ktore sa uz instaluju). Niektore kategorie zatial su obsadene minimom programov. Ale dufajme, ze to casom bude plne ako mobilny App Store.

    Podla mna to ma velmi pekne vyriesenu cast instalacii, ked si proces mozem pauznut.

    0
    0
  3. Najskor mi to hadzalo chybu 100 ale restart pomohol… Mna by ale zaujimalo ako to je uz v minulosti zakupenymi aplikaciami? Teda ak napriklad niekto kupil iLife na DVD a teraz by chcel ma updaty cez app store. Resp. pre programy ktore som si uz zakupil a dufam ze coskoro pribudnu v appstore aby som nemusel sledovat aktualizacie, bude taka moznost ze zadat kluc ktory vlastnim a stiahne sa zadarmo? Alebo to bude len take rozpolte, resp budu od nas chciet si zakupit tie iste aplikacie znovu…

    0
    0
  4. tak pri browsovani storu som zistil ze uz zakupene aplikacie si to naslo a su tam ako installed, co je celkom potesujuca sprava. Apple style vsetko jednoducho…

    0
    0
  5. rado: leopard nie je podporovany. A ostavat na Leoparde, ak mas Intel nevidim zasadny dovod. Nuz a podporu pre PowerPC uz vobec necakaj. Vsetky aplikacie na Mac App Store su vylucne Intel (usudzujem na zaklade ich velkosti voci verziam na strankach vyvojarov).

    0
    0
  6. wow … kúpil som si Flight Control, len aby som to otestoval (samozrejme že aj pre tú hru :D ) a je to .. wow .. jeden klik .. hotovo .. wow

    0
    0
  7. Ja som spokojný, bude to veľmi dobrá vec. Najviac ma, ale hnevá Pixelmator, cena 20 EUR a k tomu novšia verzia 1.6.4., ja som ho kupoval podstatne drahšie a stále mám verziu 1.6.2. (update v app žiadny, na fóre píšu že bude update – uvidíme), bojím sa že to budem musieť kúpiť znova.

    0
    0
  8. Mimo jiných mám Angry Birds a Flight Control a jsem spokojený :-) Dříve jsem si již koupil Peggle, tak doufám že to nějak půjde propojit s Mac App Store abych měl updaty. Je to prima distribuční kanál, vše je “flawless”, myslím že Apple brzo ohlásí milion stáhnut aplikací nebo tak něco..

    0
    0
  9. Tie nove ikony AppStore a iTunes sa mi nepacia. Co sa to deje s Applom? Ved boli preslaveny pre krasny vzhlad ikon v docku a teraz toto..

    0
    0
  10. Je nejako previazany uzivatel s uctom, je mozne pouzit 2 rozne ucty na jednom macu ? jeden mam pre iphone,ale potreboval by som samostany pre Mac kvoli tomu ze potrebujem pouzit inu kartu – firemnu. Viete niekto povedat ako je to s uznanim nakupu do nakladov ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.